Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Karcianki online (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74955)

Str4t0s 29-04-2006 12:24

Karcianki online

Szukam jakis karcianek online np magic the gathering,yugioh online tyle że darmowe.Nie jakies karciane rpg jak battletrolls.Szukam od dawna i nic nie znajduje.
PS : nie chce karcianek w appritence czy jakos tak

Zylkolak 29-04-2006 20:48

Tez bym se pogral w jakas fajna karcianke z ludzmi ale chyba nie ma za free takiej.. zaraz pewnie wyskoczy 100 postow ze najlepiej grac z kumplami z rl a to jest prawda tylko ze trzeba decka kupic a za to tez sie placi;p

Radlic 30-04-2006 09:18

tu = www.kurnik.pl
...

Str4t0s 30-04-2006 10:19

@up : Idiota?Mowilem ze w typie magic the gathering albo yugioh

Asti 30-06-2006 22:29

odświeże temat

może ktoś zna takie gierki xD

Doktór Lewatywa 30-06-2006 23:09

www.magicthegathering.com <<Odsyłam. Magic Online, możecie ściągnąć. Polecam! (to magic tylko, że na sieci)

Edit..

400mb... Kiedyś to ważyło 30 mega...

DOKŁADNY LINK:http://www.wizards.com/default.asp?x.../downloadlinks

Sashion 30-06-2006 23:14

up
Tak mistrzu? A wiesz ze za Magic Online firmy Wizarda się płaci?

Ja polecam Magic Workstation (Program do grania po necie w magica i przy okazji moza porobic swoje karty :P)

mah2002 03-07-2006 12:48

http://www.ttadvance.com/

Karcianka wyjęta z Final Fantasy.

Acha, żeby mieć lepsze karty trzeba je kupić, kasa za rozegrane mecze :) (Oczywiście za wygraną najwięcej).

Kto grał w FF wie jak wygląda ta karcianka, kto nie, to odsyłam na stronę gdzie znajdują się wszystkie zasady, jak też spisy kart.

Oczywiście site po angielsku.

Rodghar 03-07-2006 13:16

W gatheringu nie musisz płacić.Wystarczy free trial dać :P Ale masz wtedy tylko 5 talii do wyboru :/

DRoN 04-07-2006 00:02

Jak nazywała się karcianka, która była minigrą w Might and Magic 7 i 8??
Chodziło w niej o to, by zniszczyć wieżę przeciwnika bądź osiągnąć odpowiedni poziom swoją wieżą.
Może jest ona online?

@ down
Thx man. Poszukam w necie.

Elexand 04-07-2006 00:08

Ta gra nazywała się Arcomage, a nie wiem czy jest ona grą online ;p

Venderer 04-07-2006 00:35

Magic the Gathering ymmmm :]

www.k20.prv.pl Polecam, darmowy, szybki, "lekki" (Instalka ma chyba pare Mb) program do MtG online i po polsku. :] jakby były jakieś pytania to walcie tu, aha mój nick na k20 to Seth jak coś xP.

kołbaś 06-07-2006 15:35

ej a mozna sie jakos tak nauczyc grac w MtG bo chcialbym ale nie wiem czy oplaca sie sciagac zeby nauczyc sie a tam nic o nauce nie ma

Venderer 06-07-2006 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś
ej a mozna sie jakos tak nauczyc grac w MtG bo chcialbym ale nie wiem czy oplaca sie sciagac zeby nauczyc sie a tam nic o nauce nie ma

No niestety servis jest raczej dla osób które potrafią w to grać. na k20 znalazłem jedynie wskazówki odnośnie decku, nie samej gry.

Żeby się nauczyć wpisz w Guglach Magic The Gathering, na jakiejś stronie na pewno znajdzie się tutorial/zasady bądź do ściągnięcia, bądź przeczytania na stronie.

Gracze z k20 wchodzą tam, żeby pograć, nie uczyć "żółtodziobów" więc nie radzę rozpoczynać gry z tekstem "cze nauczysz mnie w to grać?" ^^.

kołbaś 06-07-2006 15:56

nawet nie zamiezalem tak zrobic bo to lipa troche dlatego teraz sie pytalem thx za odp

styku 06-07-2006 19:13

Cytuj:

Magic the Gathering ymmmm

www.k20.prv.pl Polecam, darmowy, szybki, "lekki" (Instalka ma chyba pare Mb) program do MtG online i po polsku. jakby były jakieś pytania to walcie tu, aha mój nick na k20 to Seth jak coś xP.
Popieram, Wizard syci i wymiata, i do tego jam masz chwile czasu to sobie obrazki mozesz sciagnac ^.^.

BTW, powie mi ktos, czy sa jakies nowe top decki z ostatniego bloku? (hehe, zastalem sie troche, paromiesieczna przerwa)

Venderer 15-07-2006 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez styku
Popieram, Wizard syci i wymiata, i do tego jam masz chwile czasu to sobie obrazki mozesz sciagnac ^.^.

BTW, powie mi ktos, czy sa jakies nowe top decki z ostatniego bloku? (hehe, zastalem sie troche, paromiesieczna przerwa)

Nie jestem mega znawcą ale jak narazie najnowsze dodatki to Ravnica: Guildpact i Ravnica: Dissension.

Max121 15-07-2006 11:54

A zna ktoś może karciankę Duel Masters ?? Bo serial mi się nie podoba, ale lubie sobie grać z kumplami...

sqniol 05-06-2007 17:13

To moze ja ponowie zapytanie o jakas fajna karcianke przez neta oczywiscie za free i jakas na dluzsza mete a nie ze pogram i za 2 miechy nie bedzie tej gry. I mam zapytanie tez co do tej karcianki o tematyce Final Fantasy bo ta by byla dla mnie najlepsza ;]

Kulikos 05-06-2007 18:02

Grałem w MtG i było przyjemnie, ale miałem ino wersje demo (było tylko pare decków, imie to był tylko numerek który ciągle się zmieniał itd.). Co do nauki - moją przygodę z MtG rozpoczełem właśnie przez kupno poradnika na kompa (no i kilku "bołsterów").
Taka gierka, prawie jak w RL i uczy dobrze podstaw.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09.