![]() |
Karcianki online
Szukam jakis karcianek online np magic the gathering,yugioh online tyle że darmowe.Nie jakies karciane rpg jak battletrolls.Szukam od dawna i nic nie znajduje.
PS : nie chce karcianek w appritence czy jakos tak |
Tez bym se pogral w jakas fajna karcianke z ludzmi ale chyba nie ma za free takiej.. zaraz pewnie wyskoczy 100 postow ze najlepiej grac z kumplami z rl a to jest prawda tylko ze trzeba decka kupic a za to tez sie placi;p
|
tu = www.kurnik.pl
... |
@up : Idiota?Mowilem ze w typie magic the gathering albo yugioh
|
odświeże temat
może ktoś zna takie gierki xD |
www.magicthegathering.com <<Odsyłam. Magic Online, możecie ściągnąć. Polecam! (to magic tylko, że na sieci)
Edit.. 400mb... Kiedyś to ważyło 30 mega... DOKŁADNY LINK:http://www.wizards.com/default.asp?x.../downloadlinks |
up
Tak mistrzu? A wiesz ze za Magic Online firmy Wizarda się płaci? Ja polecam Magic Workstation (Program do grania po necie w magica i przy okazji moza porobic swoje karty :P) |
http://www.ttadvance.com/
Karcianka wyjęta z Final Fantasy. Acha, żeby mieć lepsze karty trzeba je kupić, kasa za rozegrane mecze :) (Oczywiście za wygraną najwięcej). Kto grał w FF wie jak wygląda ta karcianka, kto nie, to odsyłam na stronę gdzie znajdują się wszystkie zasady, jak też spisy kart. Oczywiście site po angielsku. |
W gatheringu nie musisz płacić.Wystarczy free trial dać :P Ale masz wtedy tylko 5 talii do wyboru :/
|
Jak nazywała się karcianka, która była minigrą w Might and Magic 7 i 8??
Chodziło w niej o to, by zniszczyć wieżę przeciwnika bądź osiągnąć odpowiedni poziom swoją wieżą. Może jest ona online? @ down Thx man. Poszukam w necie. |
Ta gra nazywała się Arcomage, a nie wiem czy jest ona grą online ;p
|
Magic the Gathering ymmmm :]
www.k20.prv.pl Polecam, darmowy, szybki, "lekki" (Instalka ma chyba pare Mb) program do MtG online i po polsku. :] jakby były jakieś pytania to walcie tu, aha mój nick na k20 to Seth jak coś xP. |
ej a mozna sie jakos tak nauczyc grac w MtG bo chcialbym ale nie wiem czy oplaca sie sciagac zeby nauczyc sie a tam nic o nauce nie ma
|
Cytuj:
Żeby się nauczyć wpisz w Guglach Magic The Gathering, na jakiejś stronie na pewno znajdzie się tutorial/zasady bądź do ściągnięcia, bądź przeczytania na stronie. Gracze z k20 wchodzą tam, żeby pograć, nie uczyć "żółtodziobów" więc nie radzę rozpoczynać gry z tekstem "cze nauczysz mnie w to grać?" ^^. |
nawet nie zamiezalem tak zrobic bo to lipa troche dlatego teraz sie pytalem thx za odp
|
Cytuj:
BTW, powie mi ktos, czy sa jakies nowe top decki z ostatniego bloku? (hehe, zastalem sie troche, paromiesieczna przerwa) |
Cytuj:
|
A zna ktoś może karciankę Duel Masters ?? Bo serial mi się nie podoba, ale lubie sobie grać z kumplami...
|
To moze ja ponowie zapytanie o jakas fajna karcianke przez neta oczywiscie za free i jakas na dluzsza mete a nie ze pogram i za 2 miechy nie bedzie tej gry. I mam zapytanie tez co do tej karcianki o tematyce Final Fantasy bo ta by byla dla mnie najlepsza ;]
|
Grałem w MtG i było przyjemnie, ale miałem ino wersje demo (było tylko pare decków, imie to był tylko numerek który ciągle się zmieniał itd.). Co do nauki - moją przygodę z MtG rozpoczełem właśnie przez kupno poradnika na kompa (no i kilku "bołsterów").
Taka gierka, prawie jak w RL i uczy dobrze podstaw. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:09. |