![]() |
Czy jeśteś PK?
Jak często zabijasz innych ,a może padasz ofiarą innych? Dlaczego sie zabijamy? Czy zabijanie wciąga?
WHY? a WHY NOT KILL ALL N00bs! 8o |
wiesz to chyba zależy od konieczności np.stoisz sobie a przed tobą idzie koleś z białą czaszką i czerwonym życiem no chyba byś się nie zastanawiał tylko bys go killnoł albo jesteś kolesiem z 50 levelem i jakiś 8 levelowy noob zabrał ci właśnie lootbaga no chyba byś nie powiedział żeby sobie go wzioł lub też rozwalasz każdego kto ci coś ukradł albo afk z czerwonym życiem to wszystko zależy od konieczności i dobrej sytuacji....
P.S. Zabijamy dla zysków i dla zemsty ale ja niewiem czy może być wciągające. |
Ja zabijam dla przyjemności:D Zawsze oddaję ofiarom bp i często jeszcze im płacę. Przyjemność sprawia mi samo zabijanie, a nie zysk. Jestem psychopatą:p A zabijanie looterów jest oczywiste. Co innego ze skullami. Nawet jeżeli widzę red/white skulla to go nie zabijam, bo wcale nie wiem czy to pk. A nawet jeśli - to tym bardziej go nie zabiję. Musiamy się trzymać razem:)
|
pkwnaie
a ja zabijam za wszstko to jest za glupi nik przedrzeznianie mnie spamowanie lootowanie thiefing pkownie prozby w stylu can u giv me 100gp?? i ta kdaelj dlatego mialem juz 3 bany i ciagle mam czeronego skulla:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |