![]() |
Artykuły.
Dziś MatKus skończył projekt zapowiadany przez nas już dawno, mianowicie Artykuły. A co to takiego? Jest to miejsce na wasze poradniki, FAQ, arykuły dotyczące wszystkich aspektów Tibii (oraz związanych z tibią, np zabezpieczenia przeciw hackerom). Tak, to nie błąd - na WASZE poradniki itd.
W jaki sposób będą sie tam pojawiać? Powstał nowy dział, nazwany po prostu "artykuły", tam będą znajdowały się wasze teksty w formie tematów. Sam nie możesz dawać tam tematów, ponieważ nim ów tekst znajdze się na stronie, moderator musi ocenić, czy się nadaje. Tematy można zato umieszczać w dziale "propozycje", zaraz pod "artykuły". Moderator przeczyta, poprawi EWENTUALNE błędy, po czym jak uzna że art jest dobry - przeniesię do właściwego działu. Więc jeśli chcesz podzielić się z innymi tibijczykami swoją wiedzą, doświadczeniami - nie czekaj, tylko chwyć za pióro i pisz do "propozycji" Zapraszamy również do czytania tekstów innych tibijczyków - kto wie czy nie dowiesz się czegoś, o czym do tej pory nie wiedziałeś? Reasumując: Wesprzyj tibia.pl już dziś! :) Pozdrawiam |
dobry pomysl
zmniejszy sie ilosc porad pisanych przez newbie-noobkow w innych tematach i niekoniecznie w pelni prawidlowych w zwiazku z tym dla najbardziej aktywnych osob piszacych poradniki proponuje dac ciekawa range aby mogli oni byc identyfikowani w innych dzialach z tym juz powinien byc mniejszy klopot niz w przypadku rang dla wszystkich, mniej postow do sprawdzenia oraz to ze w artykulach beda tylko tematy zaakceptowane przez admina/moda i dodatkowe pytanie, czy mozna w takim poradniku umieszczac screeny? przydatne by to bylo w przypadku pisania porad jak pokonac danego stwora |
re.up
Tak można dawać screeny. Nad rangą jeszcze pomyślimy, ale głupi pomysł to to nie jest :) p.s nie dawajcie poradników w stylu "jak zabić trolla", niech to będzie cuś "wyczerpującego" |
Chce umieścić poradnik jak przejść rooka. czy mogę? nie jestem pewien bo to będzie dokładna ( w miare mozliwosci ) solucja. czy nie jest to zakazane
|
Cytuj:
Ciężko jest mi teraz powiedzieć, bo narazie nie wiem w jakiej formie będzie ów poradnik. Ale jestem dobrej myśli :) |
Ja nie mam pojecia na czym mogla by polegac solucja do tibii. Chyba tylko jako opis questow itp
|
No dobry pomysl z tymi artykulami. Ale ja raczej sie nie bede zabieral do pisania bo uwazam ze jeszcze za malo wiem<nie jestem n00bem>
|
Super ,Super
To wasze artykuly sa super bardzo mi sie podobaja ;) trzymajcie tak dalej zeby strona tibia.pl miala coraz nowsz rzeczy co tu duzo mowic dla mnie bomba.
|
Eeeech......
Powiem krótko..... Jestescie chyba troszke zacofani ;) . Taki coś powinno już dawno być!! . No ale lepiej późno niż wcale......... Nareszcie każdy uzytkownik (z wyjątkiem tych zbanowanych , ofkoz ;) ) , będzie mógł umieszczac swoje porady , po to aby służyły innym w dobrej sprawie :) . nic tylko po prostu pogratulowac pomysły , wykonania, oraz jego realizacji ;) :) BTW.....Mam mała taką sugestię co do tego...... Mogło by być takie coś że naprzykład jak ktoś ma jakieś upomnienie, a dany poradnik/solucja , jest dobra , upomnienie możnaby za to zdejmować :) Rozważcie to ;) |
re.up
Tak, tak pewnie będzie, tzn zależy czy user poza poradnikiem wykazuje poprawe :D |
ql. czesc artykulow z 'poradnikow' moglaby byc tam przeniesiona.. czesc albo i wszystkie :) bo po co miec 2 tak podobne do siebie dzialy (tak! wiem ze sa roznice).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |