![]() |
Warto obejrzec First Demon Teamu Daark-Berylia
siema klasuej ten beznadziejny link do filma
|
hehe seba mie w tibie wkrecil :] ogolnie gz chociaz szkoda ze padl :D 8o 8o 8o
|
Nie wiem co tu jest wartego oglądania 4 newbie na demonach Knight wogóle radziłbym ogladnac jakis film z demonow a pozniej sie brac za blokowanie bo dosc ze siebie zabil to jeszcze wszyscy padliby :p
Wogole bez mana shieldu (sorc i druid) sux |
O BOSHE! co to ma byc?To bylo takie żałosne ze nawet niechce mi sie tego komentowac, a bloker to poprostu śmiech na sali.
Jak mozna blokowac demona tak zeby napier... z najsilniejszego czaru w schooterow juz niewspomne o UE ale jeszcze kosmiczniejsze w tym jest to ze koles przedemną jescze was pochwalił, poprostu Wielkie GZ! dla was Obejrzyjcie sobie jakis profesjonalny demon hunt a potem mozecie isc Jeszcze jedno wileki GZ!! dla knighta demon blokera!!:D PS. dawno sie tak nieuśmiałem:cup: |
Cytuj:
uhaauh knight sie sam mial leczyc? to to bylo pewnie ze comba demona i fe nie wytrzyma magowie bez ms uheehe xD |
Kajn...
Kajn dlaczego tak oostro poprostu knight nie umie blokowac to amator a po za tym bylo good do momentu nie padniecia .Szkut tam nie bylo masterow ! tylko same ed :PPozatym Tylko Knight Daark zamatorzyl a nie reszta teamu:P
|
Rehost
Dajcie rehost, bo mam przekroczony limit na rapidshare (i tak nic nie sciagam a limit przekroczony.
|
HAHAHHA :DDD Zianie ZIanie :D ALe POZDro :DD
|
LoLs, ale z was amatorzy. Trzeba było iść do mnie to bym wam podsunął kilka taktyk. :D:D:D
|
Tylko dlatego, że lubie Daark Pallka was niepojade ale to bylo żałosne...
-.- |
najprosciej okreslic to 4 newbie ida na demony : knight stoi blisko shooterow ktorzy dostaja baty,mija jakas minuta i najt bye bye a potem palek z mana shieldem w sumie 1400hp boi sie zrobic 2 rundki zeby loot przez schody wziac waste time :(
|
Żenada widzieliście kiedyś filmy z hunt demonow?? Chyba nie... Nie bierzcie sie za cos czego nie umiecie, ogolnie lipa.
|
xd
Daark palek troche mnie rozczarowałeś mślałem że przez ten rok co przestałem grać na beryli to czegoś sie nauczyles niestety, mylilem sie
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |