Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Studio Gacek - reportaż TVNu w krzywym zwierciadle (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75155)

Szalony Nurkowiec 30-04-2006 14:42

Studio Gacek - reportaż TVNu w krzywym zwierciadle

Chociaż TVN i tak skompromitował sie tym bardzo inteligentym reportażem o Tibii, w którym zresztą pokazali samych noobów ("mój kolega wali z axe'a a ja wale z różdżki") to spróbowaliśmy jeszcze bardziej skompromitować ten reportaż. Czy nam się udało, sami oceńcie :)

Link Rapidshare: http://rapidshare.de/files/19259182/...OWIEC*****.html

Link Upload: http://www.upload2.net/download2/mIT...OWIEC*****.html

Małpeczka 30-04-2006 14:51

Tak, TVN sie totalnie skompromitowal tym reportazem. Ale i tak TVP3 wymiata :D. Wg nich trzeba ukonczyc etapy zeby postac nie zostala w grze :P

Xawieri 30-04-2006 14:59

Mhmmm
Ale tu komentarzy

Btw. Dlaczego się skompromitowała ta stacja telewizyjna? ...

bo nagrali jakiegoś n00ba?
To nie ich wina że na takiego trafili -.-

Film taki sobie

Un$i 30-04-2006 15:00

lol :d

heh...kompromitacja sie w 100% udala...ale najmadrzejsze slowa to ta na napisach...;]

-=DanieL=- 30-04-2006 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xawieri
Mhmmm
Ale tu komentarzy

Film taki sobie

Taa to byla ich kompromitacja bo nagrywac samych noobów którzy nic nie wiedzą o tibia albo się wstydzą coś mówić przed kamerą i potem to wrzócają i wychodzi na to, że tibia zacofuje ludzi to jest wlasnie debilizm mediów tak samo z polityką jest nagrywają wkółko tego idiote Leppera i potem się smieją ze mamy niski poziom polityki w polsce czemu kogoś innego nie pokazą? Wogle
co oni wogle gadają "internetowy killer" w 80% gier chodzi o wyeliminowanie przeciwnika LOL!

Małpeczka 30-04-2006 15:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xawieri
Mhmmm
Ale tu komentarzy

Film taki sobie

Dlaczego sie skompromitowala? Bo sie nie znaja i wypowiadaja i jeszcze mysla ze racje maja nooby jedne. "narkotyk", "łatwo wejść, trudno wyjsc" - nie prawda, mi sie czasami Tibia nudzi i nie moge w nia grac. Dla mnie nie jest to uzalezniajaca gra.

Sry za orto

Rybzor 30-04-2006 16:03

HAhaha, filmik wymiata! Ciagle z tego polewam rotfl! polecam! ;D

Pawlosz 30-04-2006 16:08

Tak to jest jak niektore osoby ktore uwazaja sie za Mega Hiper Osoby ktore wiedza o WSZYSTKIM wypowiadaja sie na temat ktorego wogule nieznaja ;)
Tylko moze byc jeszcze tak z tymi "noobkami" ze oni to powiedzieli ale oni akurat tego nie wmontowali.:baby:

MUHAHA GENIALNE WPRAWDZIE JAKOS DZWIEKU TROCHE ZALAMUJE ALE GENIALNE XD

Sylur 30-04-2006 16:36

Od niektorych dzwiekow bola uszy, ale polecam z filmiku leci polew

xD good job !

Draconis Dragontooth 30-04-2006 17:06

Haha " kolega co ma knajta wali z axa a ja mam druida wale z różdżki" jezu jak można być takim przyj.ebem ? walić to konia można , nagrywają idiotów grających w tibie żeby pokazać na jakim ta gra jest poziomie .. nie przedstawią w "tv" normalnego gracza ( nie nooba ani newba) bo przecież wyjdzie że w tibie grają nie tylko przychlasty .. tvn śmierdzi moim zdaniem ..

Miku 30-04-2006 17:20

hahaha "jak juz sprzedam moja postac bede miala kase na operacje mordy" xDDDDDDDDDDD hahahahahha, niezle ;)

Thero 30-04-2006 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Draconis Dragontooth
Haha " kolega co ma knajta wali z axa a ja mam druida wale z różdżki" jezu jak można być takim przyj.ebem ? walić to konia można , nagrywają idiotów grających w tibie żeby pokazać na jakim ta gra jest poziomie .. nie przedstawią w "tv" normalnego gracza ( nie nooba ani newba) bo przecież wyjdzie że w tibie grają nie tylko przychlasty .. tvn śmierdzi moim zdaniem ..

Ta, a ten temat widzę jest wypatrzony przez takich zaciekłych przeciwników TVN, więc zaraz będzie zamknięty z powodu wyzwisk.

Co do filmiku: Wysłać to tym z TVNu! Nukrowiec, świetna robota. : )

Always hunted 30-04-2006 17:27

filmik super, daję 4/5....
niektóre żarty są niewybredne, chamskie, niektóre rzeczy głupie, ale film i tak świetny :D popieram w 90%

Więcej takich filmów :D

Kamchal 30-04-2006 17:30

co do TVN'u to oni szukają taniej sensacji... ale itak jeden tekst przeszedł do historii - "moj kolega jest knajtem i wali z axa a ja druidem i wale z różdzki" :lolo: :fool:

@edit
Filmik genialny ^^

Racon 30-04-2006 18:49

Potrzebuje rehosta.

Zmięty 30-04-2006 18:53

Cytuj:

tvn śmierdzi moim zdaniem ..
Moim zdaniem też..

Lord Smencik 30-04-2006 18:58

Moim zdaniem pani profesor doktor rehabilitowana ktora wypowiadala sie dla TVNu czuje wstret do Tibii poniewaz DOSTALA HUNTA NA ROOKU I STRACILA STUDDED SETA!!!!!!!!!!!!! Nie chce jej sie zaczynac od nowa wbijac 6lvla i chce by polacy nie mogli grac w ta straszna gre! Opowiada glupoty ktore maja wpoic do umyslow naszych rodzicow to ze ich dzieci nie powinny grac.. niestety w moim przypadku jej plan sie nie powiodl ! NIECH SPROBUJE W TVP ALBO POLSACIE!

@topic

brawo :D jakosc moglaby byc lepsza ale i tak jest nice.

Tekst tego zioma "skejcika :confused: " w dziarskiej czapeczce byl BOSKI!! :cup: "Mój kolega jest knightem i wali z axa, a ja jestem druidem i... (z czego ja wale?) wale z różdżki". Teraz ja bym chcial sie pochwalic moimi osiagnieciami: Posiadam 23 master elder royal elite magika tez WALE se rozdzka i moja umiejetnosc wynosi 76 w rozdzka fighting. :baby:

Bye~ ;)

Uszaty 30-04-2006 19:10

Masz racje Smencik

Pani profesor opowiada glupoty poniewaz nie wie o co chodzi w tej grze :D

Sowa 30-04-2006 19:15

Uważam TVN za dobrą stacje ale tym reportażem mnie zgieli... niedlugo pewno to wyłączą Tibie dla polaków jak zrobili z gierką "Gunz". Abo Polska Telewizja "Wyłączy" tibie.

Co do filmu to uważam go za słuszny można go uznać za Parodie reportażu TVN.

Pozdrawiam
Sowa.

Koszyk 30-04-2006 19:38

BHAHUAHAUAHUAHUAHUAUHAUHAUHAUHA.
Zamocny filmik :D oby wiecej takich

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30.