![]() |
Studio Gacek - reportaż TVNu w krzywym zwierciadle
Chociaż TVN i tak skompromitował sie tym bardzo inteligentym reportażem o Tibii, w którym zresztą pokazali samych noobów ("mój kolega wali z axe'a a ja wale z różdżki") to spróbowaliśmy jeszcze bardziej skompromitować ten reportaż. Czy nam się udało, sami oceńcie :)
Link Rapidshare: http://rapidshare.de/files/19259182/...OWIEC*****.html Link Upload: http://www.upload2.net/download2/mIT...OWIEC*****.html |
Tak, TVN sie totalnie skompromitowal tym reportazem. Ale i tak TVP3 wymiata :D. Wg nich trzeba ukonczyc etapy zeby postac nie zostala w grze :P
|
Mhmmm
Ale tu komentarzy Btw. Dlaczego się skompromitowała ta stacja telewizyjna? ... bo nagrali jakiegoś n00ba? To nie ich wina że na takiego trafili -.- Film taki sobie |
lol :d
heh...kompromitacja sie w 100% udala...ale najmadrzejsze slowa to ta na napisach...;]
|
Cytuj:
co oni wogle gadają "internetowy killer" w 80% gier chodzi o wyeliminowanie przeciwnika LOL! |
Cytuj:
Sry za orto |
HAhaha, filmik wymiata! Ciagle z tego polewam rotfl! polecam! ;D
|
Tak to jest jak niektore osoby ktore uwazaja sie za Mega Hiper Osoby ktore wiedza o WSZYSTKIM wypowiadaja sie na temat ktorego wogule nieznaja ;)
Tylko moze byc jeszcze tak z tymi "noobkami" ze oni to powiedzieli ale oni akurat tego nie wmontowali.:baby: MUHAHA GENIALNE WPRAWDZIE JAKOS DZWIEKU TROCHE ZALAMUJE ALE GENIALNE XD |
Od niektorych dzwiekow bola uszy, ale polecam z filmiku leci polew
xD good job ! |
Haha " kolega co ma knajta wali z axa a ja mam druida wale z różdżki" jezu jak można być takim przyj.ebem ? walić to konia można , nagrywają idiotów grających w tibie żeby pokazać na jakim ta gra jest poziomie .. nie przedstawią w "tv" normalnego gracza ( nie nooba ani newba) bo przecież wyjdzie że w tibie grają nie tylko przychlasty .. tvn śmierdzi moim zdaniem ..
|
hahaha "jak juz sprzedam moja postac bede miala kase na operacje mordy" xDDDDDDDDDDD hahahahahha, niezle ;)
|
Cytuj:
Co do filmiku: Wysłać to tym z TVNu! Nukrowiec, świetna robota. : ) |
filmik super, daję 4/5....
niektóre żarty są niewybredne, chamskie, niektóre rzeczy głupie, ale film i tak świetny :D popieram w 90% Więcej takich filmów :D |
co do TVN'u to oni szukają taniej sensacji... ale itak jeden tekst przeszedł do historii - "moj kolega jest knajtem i wali z axa a ja druidem i wale z różdzki" :lolo: :fool:
@edit Filmik genialny ^^ |
Potrzebuje rehosta.
|
Cytuj:
|
Moim zdaniem pani profesor doktor rehabilitowana ktora wypowiadala sie dla TVNu czuje wstret do Tibii poniewaz DOSTALA HUNTA NA ROOKU I STRACILA STUDDED SETA!!!!!!!!!!!!! Nie chce jej sie zaczynac od nowa wbijac 6lvla i chce by polacy nie mogli grac w ta straszna gre! Opowiada glupoty ktore maja wpoic do umyslow naszych rodzicow to ze ich dzieci nie powinny grac.. niestety w moim przypadku jej plan sie nie powiodl ! NIECH SPROBUJE W TVP ALBO POLSACIE!
@topic brawo :D jakosc moglaby byc lepsza ale i tak jest nice. Tekst tego zioma "skejcika :confused: " w dziarskiej czapeczce byl BOSKI!! :cup: "Mój kolega jest knightem i wali z axa, a ja jestem druidem i... (z czego ja wale?) wale z różdżki". Teraz ja bym chcial sie pochwalic moimi osiagnieciami: Posiadam 23 master elder royal elite magika tez WALE se rozdzka i moja umiejetnosc wynosi 76 w rozdzka fighting. :baby: Bye~ ;) |
Masz racje Smencik
Pani profesor opowiada glupoty poniewaz nie wie o co chodzi w tej grze :D
|
Uważam TVN za dobrą stacje ale tym reportażem mnie zgieli... niedlugo pewno to wyłączą Tibie dla polaków jak zrobili z gierką "Gunz". Abo Polska Telewizja "Wyłączy" tibie.
Co do filmu to uważam go za słuszny można go uznać za Parodie reportażu TVN. Pozdrawiam Sowa. |
BHAHUAHAUAHUAHUAHUAUHAUHAUHAUHA.
Zamocny filmik :D oby wiecej takich |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |