![]() |
W jakie FPSy gracie?
Otóż ciekawi mnie w jakie strzelanki lubią grać tibijczycy? W kafejkach rządzi CS, ale to raczej grają amatorzy :P Sam nie cierpię tego, mój klimat to UT.
Głosujcie :P |
Medal of Honor. Z niecierpliwością czekam na Airborne.
|
Ehh... mogles zrobic mozliwosc zaznaczenia paru gier. Gralem w wiekszosc wypisanych i prawie wszystkie lubie. Zaznaczylem UT. Gralem w niego najdluzej i najbardziej przypadl mi do gustu.
|
Enemy Territory i Americas Army.
|
tylko americas army
Adrianoss aka [WSI]Misiek :) |
Zdecydowanie CS i Quake. CS mimo lat jest dalej tym samym CSem, w ktorego sie zagrywalem 3 lata temu. Dalej ma swoje miejsce na moim dysku. Podobnie sprawa ma sie z Q ]I[ - stara, dobra rzeź. Gry bez zadnego przekazu - sa takie, jakie powinny byc. Ich tworcy nie bawili sie w fabule. Idz, zabij. I to w nich lubie. Niezobowiązujaca nawalanka.
|
Ja tam głównie gram w CS'a i serie Call of Duty ( którego nie uwzględniłeśX( X( X( ). Ale mnie możesz nie liczyć bo jestem byłym tibijczykiem.
|
A ja zagłosowałem na BattleFielda. Fajna gra i lubie w nią grać w wolnym czasie od Tibi.
Lubie też QIII |
Call of Duty.
|
Cytuj:
|
Hm, ogolnie gralem w wiekszosc dobrych FPSow.
Na razie na moim dysku : - counter-strike source (rulz) - HL2 + deathmath - Call of duty 2 (ah, lubie sobie czasami odpalic road to hill 400 lub omaha beach) - Wolf ET (4 miechy grania w jedna gre robi swoje:P) - Battlefield 2 (jedyna gra w swoim rodzaju) Ale gralem tez w UT, Ut 2003, Ut 2k4, Q3, Q4, Cod1, Moh, Jedi Academy (tez troche fpsa jest) |
Americas Army
Battlefield 1942 Medal of Honor Counter Strike Teraz już coraz rzadziej. Bardziej podobają mi się erpegi ;] |
grywam w medal of honor (ostatnio mało)
|
Counter-Strike wiecznie żywy.
Trochę dziwnie sondę urządziłeś, bo CS-ów też jest kilka, w które ogólnie się gra, ale wrzuciłeś je do jednej kupy, czego nie zrobiłeś z UT. Zwolniłoby się miejsce wtedy dla innych gier, jak np. właśnie Call of Duty, Half-Life, Deus Ex, itp. Pozdrawiam. |
Counter strike!:)
Kiedys troche Unreala sie gralo, Battlefielda, a ostatnimi czasy w CSa pogrywam :) |
ET - jak mam czas
Americas Army - kiedys, zanim mi sie k. graf. zjarala xD ZDoom - stare ale zajebiste w multi :D wiekszosc starych Fpp'kow single player'owych. :] Pozdro |
Gralem w pare z wymienionych w ankiecie gier.
Zadna nie przypadla mi zbytnio do gustu Oo Wybralem INNE, a dokladnie serious sam o ile zalicza sie on do tego typu gier ( nie znam sie na tym ). Gierke polecam, calkiem fajna - bezmyslna nawalanka, ale coz, kazdy lubi to co lubi :) |
counter strike
|
Niezniszczalny Half-life i CS.
Czasem Tremulous. |
CS, Serious Sam, Project I.G.I.
Glownie CS. Ale to kiedys. Teraz wole rts'y (Age of Empires 2 \o/) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:54. |