Cytuj:
Mam pytanie. Na jakich czarach (bp run) zarabiac, by przetarg byl dobry i abym nie stal poltorej godziny pod depo czekajac na kogos kto sie zmiluje i kupi... lvl do 20..
|
OMG zamiast stac przed depo/expic na slabych potworach, to ty bierz volcanic roda i idz na jakies lepsze potwory, kilka godzin gry i bedziesz mial 24 lvl i wtedy dopiero zaczynasz zarabiac, najlepiej jak najszybciej zrobic 24 lvl a nie bawic sie w sprzedawanie bp wartych 1k :p
Cytuj:
Widziałeś masowe huncenie Fire ballami?
|
Masowe?! Ja nie widzialem nawet malego huncenia tym szajsem. :p
Cytuj:
do 20 lvl to druid nie ma zaciekawych run
|
Taaa a moze sork ma?
Cytuj:
a te ktore sa to sprzedasz idzie wolno,moze ktos sie zlituje ale zarobek to bedzie juz wiekszy na huncie chyba
|
Nie bedzie wiekszy, ale zrobisz szybko 24 lvl i juz masz potem 5 razy wiekszy zarobek, nie ma co czekac tylko robic szybko 24 lvl :p
Cytuj:
Mi taki az taki szybki hajs nie interesuje gdzyz poniewaz moj bro chce postac charem i runy robic bo nie ma hajsu na g arma. Ja mam z 200k w depo a on zdeka niecierpliwy chlopak xD
|
Aha... bedzie zarabiali na golden arma ihami, slusznie.
Cytuj:
Aha ja mam 31 mlvl takze z fb lekko ciskac nie bede
|
Tyle co knight na skilach 50 z f-axa na ful def :p
Cytuj:
14 lv, 31 ml i myślisz, że będziesz po 666 z fb bił? Fb to syf i już. Mało komu opłaca się z tego bić. Lepiej nabij lvl na Uh/Hmm.
|
Oplaca sie bic 100+ lvlom tylko. A hmmow druidem nie radze robic, strata czasu, 2 razy bardziej oplacalne sa uhy. :p
Cytuj:
Druid może zarobić tylko na tych runkach:
|
Tak naprawde nic poza uhami mu sie nie oplaca i jest bez sensu robic co innego niz uhy
A co do cen to nigdy bp gfb nie jest tanszy od bp uh, przewaznie kosztuje tyle samo, czasami minimalnie drozej, ale i tak nie oplaca sie robic gfb bo bardzo trudno kupna znalezc a robi sie je dluzej niz uh.
Cytuj:
rób Uh-y ( Ultimate healing )
|
Naprawde UH to ultimate healing? Cos wkrecasz nie wierze
Cytuj:
najlepiej to rób takie runy jakie tylko możesz nawet lmm
|
Taaa i przez ten czas albo nie expisz w ogole albo expisz za pomoca broni typu fire axe i nie mozesz bic nic poza dwarfami zwyklymi. Juz lepiej zrobic szybko 24 lvl.
Cytuj:
chociaż z rużdzki lepiej pociągniesz, ale mogą być fire fieldy i idz na jakiegoś hunta np cyklopy a jakby było za dużo to rzuc w jednego fieldem a drugiego z ruzdzki
|
ROTFL w cyce ktore sa bardzo wolne i nawet postaci magicznej na full defie niewiele robia jesli nie wiecej niz 2 bije, nalezy bic fieldami i tracic kase bez sensu bo z cyca wypada srednio 5 gp? no comment. A poza tym jak mozna chodzic tak ze jest za duzo cycow? Normalnie grajac nie bije cie wiecej niz 2 w najgorszym przypadku, no chyba ze do cyclo sie wybierasz. :p
Cytuj:
jak zabijesz tego z ruzdzki to dobij teog 2giego co sie palił, będzie miał mniej hp... albo nawet rób se ihy w razie czego, uhy też noś ale czasem ihy starczą np na beholderach larwach albo slimach
|
Lol co to za pała musi grac zeby na larvach sie musial ihac albo na slimach, bh to sie jeszcze zgodze bo atakuja z dystansu :p