![]() |
Margonem Online !
Chciałbym przedstawic wam gre o nazwie Margonem Online !
Jest to ciekawa gra w wersji Alpha czyli testowej i niema duzej mapy ani duzo stworków ale ciągle sie rozwija. To gra we Fleshu czyli na stronce internetowej w której sie logujemy i chodzimy naszą postacią:] Stronka na której robimy Accounta i logujemy się do gry:p http://www.margonem.virtual.pl Teraz cos o grze :p -jest tu inny system pvp niz w np. tibii poniewaz tutaj mogą sie atakowac tylko postacie równego poziomu. -W tej grze walka rozgrywa sie automatycznie i są przedstawione wyniki na ońcu walki. To tyle bo niewiem co wymienic:p narazie jest to wersja alpha ale oplaca sie grac bo ta gra jest ciekawa i jakas... wciogająca :] Więc zachęcam do grania w Margonem Online... See You in Margonem Online ! :x: Co z tym obrazkiem xD ?? |
Nawet niezła gierka. Jest taka przyjemna dla oka ;) . Najbardziej rozbawiły mnie w niej rozmowy z npc, np. podchodze sobie to takiego npc "Makatara':
Makatara: Witaj wędrowcze. W czym mogę Ci pomóc? Ja: Possij mi proszę. Makatara: Nie. Ja: Szkoda, to pokaż cycki chociaż. Makatara: Dobrze, patrz (*)(*) Koniec :p |
Sziruaczek: Chcialbym ci powiedziec ze gra wykorzystuje DHTML u klienta, oraz PHP+MySQL po stronie serwera.
Wiec nie jest to gra we fleshu jakby jakies pytania albo cos to kierujcie do dzialu pomoc. A i zaniedlugo bedzie wersja beta wierzcie mi bo sam w jakims stopniu tworze rowniez te gre. I chetnie zapraszam wszystkich do grania w nia bo zapowiada sie interesujaco |
Całkiem fajne, ale zdaje mi się, że niektóre grafiki zaporzyczone z RPG Maker XP ;)
By the way: dlaczego na początku zamiast jakiejś mapy mam całe czarne pole i tylko potwory widac ? |
Cytuj:
Ponieważ musisz sie wylogowac i wlogowac od nowa i bedzie wszystko wporzątku See you in Margonem Online ! |
Gra spoko , jeszcze jakbyś dodałżę walka juz powoli zaczyna się normalnie a nie textowo by było spoko :) ale mi i tak nie działa albo mi się postać nie pokazuje albo pokazuje i miga a gdy ruszesię o kroczek to mi plansza znika :P
|
ta gra jest lepsza od tibi i od innych gier ta gra jest cudna to jest 9 cud swiata !!!
|
Czemu nie widze mapki? :D
|
Gra jak narazie wydaje sie wporzadku. Ide dalej testowac :D
|
Cytuj:
|
Nie wiadomo czemu mam straszne lagi. Zanim się postać ruszy mija z pół minuty. Dlaczego tak jest?
|
@up: Bywa :P
@top: Gierka spoko, update'y wchodzą prawie często ;) A najpiękniejsze jest to, że zrobił ją kumpel mojego brata :cup: student 4 roku informatyki, chyba, że mnie brat oszukał :P Jakby co, to albo jestem Dap, albo Zauberer. Ewentualnie mogę grać gościem brata o imieniu Masorz. Jeśli Masorz stoi obok cerbera i przez 10 minut nie wykonuje ruchu, to najprawdopodomniej mój brat, a jak chodzi jeszcze do strażnika, to ja ;) |
10 lvl i niezłe eq;p Szkoda tylko że tak mało graczy. Jak coś to nick Hanheri.
Nie piszcie już do mnie o pomoc. Zabiera to ciut za dużo czasu chodzić na na inną mapę. Edit: Głupio że w nowym ithan nie dostajesz expa za stworki;p |
To jest troce dziwne, że tam nie ma expa. A tak to zostaje nam tylko jedna mapa...
8 lvl, nick Kompus. |
Jakto nie ma expa?
Po każdej walce pisze: "Zdobyłeś xxx doświadczenia" AHA :) Thinker mówił, że to jest testowa lokacja dla GMów. A mapek jest w sumie 4. Nowe Ithan, Ithan, Przełęcz wschodnia, Torneq |
Cytuj:
btw. calkiem niezla ta gra |
Mam nadzieje że coraz więcej ludzi grało w tą gre ponieważ czym wiencej ludzi bedzie online to tym bardziej zachęcą oni admina do częstszych updatów ;)
P.S dobrze napisałeś Sleather temu Tasmanowi :D |
@Dap-galothij:
Sorry, nie wiedzialem, że jest kilka map, ale to z tego względu, że nie wiedzialem jak się na inne mapy przenosić i myślałem, że po prostu innych map nie ma :p Gra fajna, sporo potworów i itemów:) |
Gra super tylko troche zlagowana.
Tasior 22lvl Ithan. |
A ja mam małe pytanko ;) A mianowicie jest taka część mapki co sie nazywa "Nowe Ithan" i tam jest wiele potworów i za każdego potwora jest 0 expa... Dlaczego ?? może ktoś wie :p
rosze o szybką odpowiedz bo siedzenie na samych pradwanych wojo i innych badziewiach mnie nudzi:D Ezual 30 lvl :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:20. |