![]() |
respawn potrowków... jak tam dojść!!??
Mianowicie chodzi mi o pewne miejsce niedaleko carlin na Mapa respawnu jest zaznaczone nr 7.
http://members.chello.pl/l.lewczyk/i...ps/respawn.gif Jest tam napisane tak: 7.Molts: Poziomy wyżej: ~brak~ Na powierzchni: Wolf, Spider oraz Poison Spider. Pod ziemią: Rat, Cave Rat, Spider, Bug, Poison Spider, Troll, Rotworm, Minotaur, Wild Warrior, Elf Scout, Minotaur Archer, Hunter, Slime, Minotaur Guard, Stone Golem, Minotaur Mage, Beholder, Elf Arcanist, Orc Berserker, Monk, Demon Skeleton, Dragon, Giant Spider, Dragon Lord oraz Warlock. Tylko jak tam wejść w podziemia?? nie ma w okolicy zadnei dziury. wie ktos moze jak tam dojsc?? z gory dzieki. pozdro. |
No właśnie, że są dziury. Może nie dokładnie w miejscu liczby "7", ale w okolicy. Pójdź trochę w stronę "9" i poszukaj przy NorthPort (na północny wschód). MotLS rozciąga się na dużym obszarze pod ziemią, a wejść jest parę i są rozrzucone nieco.
@bombek: napisałeś w poście na górze o numerze "7", nie "87"... Tamtych okolic nie znam, więc nie pomogę. |
A mi chodzi o miejsce numer 87 - ghuole/szkielety na edron
nie moge znalesc wejscia do "87" |
Cytuj:
|
Lol, to są dwie inne osoby. tamtemu chodzilo o 8 a temu o 87 czy 78 :D
|
@up: Narescie madry czlowiek
@2up: maTEO_PL=/=Bombek @4up: Myslalem ze modek nie jest taki "mądry" jak ten powyzej napisalem "Mi chodzi o 87" a nie "chodzi mi o 87" jest roznica?? po co mam zakladac nowy topic skoro tu jest mapka?? Chcialem wykorzystac sytuacje i sie spytac ale skoro moderatorzy tego nie rozumieja to zaraz zaloze nowy topic i zasmiece forum a o to chyba nie chodzi co?? |
Cytuj:
Bombek - wybacz :P |
Zreszta w temacie pisze
respawn potrowków... jak tam dojść!!?? a nie Jak dojsc do 7 na mapie respawnu Ludziom ktorzy znajaa edron i sa na tyle inteligentni zeby zczaic maja wypowiedz prosze o odp.;) |
Napewno musi być tam jakieś wejście ale nie wiem do końca. Trzeba by było poszukać. Sam jestem ciekaw ;)
|
Wiem ale szukalem wczesniej, exani tera palec na enter i chodzilem szuakjac trapów ale nic nie znalazlem
najlepiej zeby ktos zrobil SS'a i zaznaczyl gdzie wejscie i tak mam IP blocked na 30 wiec siedze na forum i lookam od czasu do czasu tutaj |
Ech, każdemu się zdarzy...
Nie zauważyłem, że autor trzeciego posta nie jest autorem tematu. Po prostu napisał w posta w taki sposób, że pomyślałem, że to on założył temat, a z powodu wielkości obrazka umknął mi nick autora. Jeszcze raz sorki za pomyłkę... :blazen: |
Amazon Camp gdzie dziura idąc w dół napotkasz kilka słabszych potworów i potem zejście nizej i jecsze niżej nie szedłem tam bo mialem za mały lvl
|
PO 1 to jest MOLTS na samym dole jest demonia.Jest tam wiele niebezpiecznych potworow poczynajac od buga przez dragony konczac na warlockach.Do molts wchodzisz dopiero na 2 poziomie.A co ja bede tlumaczyl nie umiesz szukac.Wpisz molts i bedziesz mial objasnione wszytko.Nawed matka jest.
|
Pacc sie skonczyl wieki temu, ale gdzies tam jest wydrazony tunel w skale... poszukaj go, a do dziury trafisz na pewno.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:50. |