![]() |
Tibia Movie By Sleather [WMV]
Stworzylem wmv z zycia obecnie 86 RP i z deletowanego 76 RP.
Mysle ze wam sie spodoba prosze o komentarze ^^ Film zajmuje 16mb Link http://rapidshare.de/files/19314268/...ather*****.html |
Film dobry ale prosze o upload muzyki: )
ew.nazwy tutuluf;) @down Nie wierze 16 mb w sek? Czyli masz neta 16-20mb/s ROTFL. |
W sumie wmv może być tylko szkoda że same ss'y , ja wole muze typu "trzy akordy i darcie mordy " hehe :P ale ta też mi podasowała :) btw. dziwne ale ten wmv ściągnął mi się w 1 sec :D
|
xDe
Spoko WMV nic dodać nic ująć poprostu cudny 10/10 xDe
:evul: :evul: :evul: 666 |
Cytuj:
masz tytuły : Music Instructor - Rock Your Body The Rock (Movie Theme Soundtrack) 2_2_2Pac feat. Elton John - Getto Gospel |
Ladny filmik
Film opowiada o przygodach pewnego bohatera o nicku Futurion, jest to wspaniala częsc trylogii filmow opartych na podstawie gry jaka jest tibia.(dla jaj)
_____________________________________________ film ocanieam na 10 z 10 :) Hail Futurion |
Cytuj:
Nie wiem jak to się stało ale wcisnąłem przycisk "zapisz na dysku" i odrazu się pojawił komunikat "pobieranie pliku zakończone" też się zdziwiłem :D |
Cytuj:
:evul: 6 :evul: 6 :evul: 6 |
Mi sie tutaj podobała tylko muza która wciągała w zajebisty klimat.
Mógłbyś podać nazwy tych songów? :P |
:p
Cytuj:
:evul: 6:evul: 6:evul: 6 |
Cytuj:
Lol czytalem all komenty i tego nie zauwazylem. Thx za pokazanie |
[quote=-=DanieL=-]Lol czytalem all komenty i tego nie zauwazylem.
Thx za pokazanie[/QUOTE Niewiem jak można było tego niezauważyć ;) |
Normalnie, wertowalem posty i widocznie przeoczylem albo nie zwrocilem na niego wiekszej uwagi i tyle ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |