Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Adventure Quest (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75240)

Mater 01-05-2006 08:47

Adventure Quest

Adventure Quest jest to rpg turowy. Na początku nasza klasa postaci to adventurer. Potem możecie wybrać inne bardziej fajne klasy ale questy są trudne i żeby mieć czary danej klasy trzeba mieć zbroje którą kupimy u "mistrza" naszej profesji ale wyjątkiem jest dragonslayer jego zbroje możemy kupić w sklepie z uzbrojeniem w głównym mieście. Klasy do wybrania są takie: dragonslayer, dracomancer, vampireslayer, vampire, werewolf, ninja, rogue, hunter, knight, mage, wizard, palladin (potrzebny 5 poziom w klasie knight i mage) i fighter. Gra jest super wywalista tylko, że płatna ale pierwszy tydzień gry za darmo. Mam nadzieje, że zachęciłem was do tej gry i, że podczas skillowania nie będziecie się nudzić ;) Oto link do założenia konta:

www.battleon.com

Przedstawie wam też inną gre online. Mowa o my-fantasy. W starej wersji osiągnąłem 53lvl postaci i mi sie znudziła ale wyszła nowa wersja o której mało wiem mam tam 15lvl wcielamy sie w role mlodego wojownika/maga. Podczas naszego treningu porwali nam brata więc ruszamy go ratować. Po drodze napotkamy różne stwory lecz na początku troche śmieszne xD np. osa, pająk lub dzik xD xD Ale już w drugim mieście będą zombi, licze, żywiołaki ognia itp. itd. O klasach moge powiedzieć, że na początku słabszy jest wojownik lecz potem (jak już kupi tasak) jest super wymiatara!! Musicie przeczytać FaQ żeby wiedzieć jak sie leczyć podczas walki. Link do założenia konta:

www.my-fantasy.net

Yoh Asakura 01-05-2006 19:36

Byyyyyyło.
@Edit:
Rotfl, gra nie jest płatna.

Mater 01-05-2006 19:55

No nie jest płatna ale po tygodniu masz kolejke a zanim tam sie doczekasz to ze 2 dni miną :)

skryhull 01-05-2006 20:01

do tej gry jest jakiś program z login hackiem i cheatami, a sama gra jest badziewiasta, i że jeszcze za to trza płacić? ehh... niech ktoś skoczy na farme czy jak to tam było... i jakiś nekromanta ożywiał warzywa że cie potem atakował na przykład gigantyczny pomidor... ta gra jest raczej dla małych dzieci, albo dla tych co nie mają co robić...:evul:

Ashlon 01-05-2006 23:07

@UP : jesli trenujesz knightem z playerem, to ta gra nawet calkiem niezla jest ;)

xDe 01-05-2006 23:26

W sumie to ta gra jest nudna ja keidyś zrobiłem 30 lvl i mi się znudziła :(

co to jakieś beznadizjene potworki , no może niektóre są fajne ;)
Ale tak to zeby miec wyzsza klase to zawsze te same zadanie trza zrobic tylko ze jest troszeczke trudniejsze...

Na początku może zdaje sie fajna i wciągająca ale pózniej sie nudzi :(

Oczywiście jak ktoś w to niegrał to zachęcam do zagrania ;)
Ale napewno w to nikt dlugo niepogra :p

MaveriC 02-05-2006 02:48

Ja gram..na AQ...mam 47 lvl...Wyrepyre Knajta....dotego Guardian X ;]
Pozatm bardzo dobrze i ciekawie zapowiada sie Dragon Fable...mam jush 8 lvl...Kobieta Knight ;]
Beta testy Dragon Fable tylko dla Guardianow ^^

Aha i na AQ mam jush wreszcie upragnionego Awka ;]

@EDIT
Btw...mowicie ze gra jest nudna itp...... tak jak pisalem mam 47 lvl...i jeszcze mi sie nie znudzila...mam Guardiana..mam dostep do wiezy.....Mam dostep do areny....ARENA ROX ;]
pozatym Awek to wielka przewaga nad zwyklym graczem....
co najwazniejsze Moja SUbrace jest Wyrepyre ;] kozacki wilkolak ze skrzydlami...nic dodac nic ujac....teraz cholernie ostro trenuje bo na arenie nie moge pokonac golemow.....jest ciezko...ale jaka radocha byla jak znalazlem ostatnia czesc Awka...
A dragonfable.....grafika ...:P jest taka jak w AQ..tyle ze sam sie poruszasz....znaczy postac idzie tam gdzie klikasz.... narazie nie ma jeszcze duzo rzeczy...ale jush mamy bohaterow na serverze ktorzy zdolali kupic Staff of Doom......artefakt warty 20k......20k = DUUUZO.... co tu bede sie rozpisywac.....Guardian X kosztuje 11 Funtow..co znaczy kolo 60 zeta.....i masz go na stale....
jesli ktos potrzebowal by jakiejs pomocy w DF ...sluze;] Aha i DF jest takze gra single player

p0zdrawiam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:45.