Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Mały update [v7.27] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=7526)

Dan the Automator 22-07-2004 17:27

Dłuższe numery oraz nowa dokuemntacja.

Zapewne zaskoczył was fakt, że tibia update'owała się do wersji 7.27. Upragniona aktualizacja? Niestety nie :) CiPowie chcą podkręcić atmosfere przed wielkim update serwując niewielką (teoretycznie, tak naprawde jest to poważna sprawa) zmianę. A co? Czytajcie dalej. :)
Jak dowiadujemy się z www.tibia.com, w ziązku z tym że ilość graczy drastycznie rośnie, trzeba zabezpieczyć się na przyszłość, by nie doszło do sytuacji że zabraknie numerów. Tak więc od dziś numery są 6 i 7(nowość) znakowe! Dlatego też klient musiał być dostosowany do nowych, 7-cyfrowych numerów!
Po zalogowaniu klient powinnien ściągnąć się sam - jeśli jednak tak się nie stanie należy go ściągnąć z tego miejsca.

Co więcej część dokumentacji została aktualizowana. Cipowie pracowali nad Manualem, FAQ oraz "quickstartem". Są teraz obszerniejsze i aktualniejsze! Co więcej w rozdziale o profesjach pojawiły się bardzo ładne rysunki :) Kliknij, naprawde warto zobaczyć.
No tyle - na duży update musimy jeszcze poczekać :(
Pozdrawiam

p.s Nie zapominajcie o "artykułach" :) News spadł o jedno oczko, ale jest ciągle aktualny!

Maniack 22-07-2004 17:29

no kurde....
a już sie cieszyłem że CIP'y zrobiły nam niespodzianke :(
...szampana nawet otwożyłem ;) ...no cuż..następnym razem dokładnie wszystko przed otwarciem sprawdze :)

re/down: skill bar'a nie będzie ;(

globi 22-07-2004 17:41

Ja patrze a tu update i odrazu radosc w oczach ze moze cos exstra bedzie, a tu walek. Czekam na skill bar<chce zobaczyc jak sie bedzie z tym gralo, moglaby byc opcja tez zeby to wylaczac jakby ktos nie chcial tego>

majq 22-07-2004 17:50

Też tak myślałam :)) jak pewnie wszyscy :P no ale cuż... rozczarowałam się. Im dłużej się czeka tym prezent ciekawszy :D

Vanhelsen 22-07-2004 17:55

:) WYpas te rysunki przy profesjach. Fajnym akcentem jest runka UH u druida i Mastermind shield u knighta a innych niezawuarzyłem, niechciało mi się przyglądać zbyt tym rysunkom. Ale ja chce normalnego updejtu a nie takiego małego :P

Raul 22-07-2004 17:55

eeeeee tibia gg nie działa :/

Dan the Automator 22-07-2004 17:57

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Wieszok
:) WYpas te rysunki przy profesjach. Fajnym akcentem jest runka UH u druida i Mastermind shield u knighta a innych niezawuarzyłem, niechciało mi się przyglądać zbyt tym rysunkom. Ale ja chce normalnego updejtu a nie takiego małego :P
Scull staff u maga :)

re.up
To super!!!! :D

majq 22-07-2004 17:58

:D Re Raul!
Chyba za dużo powiedziałeś! :D
Re Dobo~!
A widziales MM shield u knighta? :))

Olorion. 22-07-2004 18:01

Ehh tak malo dajacy updejcik.
Ja marze o skill barach, albo o nowych stworkach dla facc :~]

Dan the Automator 22-07-2004 18:02

re.Majq
Tak, ale to już wymienił Wieszok
Jeszcze jest chyba Dragon lance u knighta, bow i battle hammer u palla

-misiek- 22-07-2004 18:09

a co to jest ten skil bar?? Jezeli mozecie powiedziec to mi wytlumaczcie :rolleyes:

Leo 22-07-2004 18:09

eeeeeeeeee tam jak nie ma skill bara to ja sie nie bawie

Skrzat 22-07-2004 18:16

mam problem Dobo pomusz

Mam broblem jak wlaczylem znaczzek tibi to mi sie pojawilo okno z paswordem ja wipsalem oby dwa pokazala sie taka lina jak by sie coss zaladowywalo i wyskoczylo okienko i cos tam pisalo nasinolem ok i wyszlo calkiem wlaczylem i pisze mi jakis program erroi i nie mogleem wlaczyc okienka z tibia pomuz a i jeszce cos o pathing mowilo

adas1991 22-07-2004 18:18

EE tibia GG nie dziala ;[ Moze ktos ma juz Tibia gg do clienta 7.27 ??

majq 22-07-2004 18:21

Ee ludzie mnie zatyka jak czytam niektore posty! Chodzi mi o GG. Przeciez tibia GG jest nielegalnym programem przez ktory oszukujesz innych graczy! Jeszcze sie pytacie tutaj czy ktos ma nowa...! bosh! X(

Pevij 22-07-2004 18:22

Skill bar pokazuje ile ci brakuje do następnego skilla:)

*Skrzat
Musisz zresetowac kompa.

Skrzat 22-07-2004 18:28

ODpowiedzie

Odpowiedzcie na moje pytanie po nie moge grac w tibie :( Kture znajduje sie powyrzej ^^^

PiXik 22-07-2004 18:37

Ja już pełny zaskoczenia up date yeah włączam tibię com lipkaxD.Zrobiełem restart i blocked ip ciekawe kiedy dzieci z lana przestaną wpisywać złe hasło?? X(

Peter the Sheepy 22-07-2004 18:39

Connection time out.

Czemu?!

Skrzat 22-07-2004 19:09

UMIECIE CZYTAC!!!

CHCE ZEBYSCIE MI POMOGLI MOJE PYTANI ^^^^ CO MAM ZROBIC

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12.