![]() |
dwa pytanka
mam 2 pytania:
1. jak jest alvar`s lake(kolo thais) ile sie w tej dziurze na jego srodku respi beho? dam rade 21 lv sorcem? 2. gdzie jest npc hardek(szukalem-nie znalazlem)? wiem on se chodzi jakos tak...:D :D |
Spokojnie ze dasz. Bierzesz sd i jedziesz. Z hmmami tez dasz rade :p
Hardek jest w kazz...(czy. kazordoon) Edit: Racja Hardek jest tam gdzie mowisz. Pomyliłem się :D |
A czy Hardek to nie NPC, który krąży w pobliżu drogi Thais-Fibula ? Może mi się tylko tak wydaje, ale sądzę, że chodzi o tego NPC. Najczęściej jest koło takiego guildhall'u w połowie drogi na tąże wyspę, albo troche na wschód, za mostkiem. Edit: Na Beholdera najlepiej zastosować jest Firebomb/Firefield, wtedy tylko go podpalasz, czekasz około 20 sekund i podpalasz znowu. |
UP@
Tak hardek jest na drodze Thais-Fibuja Topic@ a z tymi beholderami wez sobie ih |
no tak ok ale... ile tam jest tych bh i czy sa moze rozlozone na poziomach?
cos mi sie zdaje ze tam jest quest czy co slyszalem? ale nie mowcie nic bo nie wolno:] |
dasz rade
muj kolega na 15 lvl dal rade ty tez dasz
|
Nie, nie ma tam żadnego questa, jest tylko pewien NPC - Skjaar. Potwory ułożone są tak: około 15sqm na północ od zejścia jest 1 beholder, 15sqm w prawo ghoul i 15sqm na południe kolejny beholder. Rzadko się zdarza, że zaatakują cię wszystkie naraz jeśli nie będziesz się ruszał.
|
hardek jest koło guildhalla między thais a fibulą, koło respu bearów
a z beholderam to myśle że se dasz rade, ewentualnie możesz spróbować convinceować tego ghula co sie tam respi i z nim polować na beho :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |