![]() |
WBK- Bryndii vs Tiligus
Wiadomo o co chodzi.
|
zrobilem w przerwie po nauce biologii :P heheh
troche inny styl niz poprzednie :D http://img319.imageshack.us/img319/9172/tili8nz.jpg |
ehmm.. tego.. nieważne :p
... Bryndii ty koprofilu cholerny! :p |
Lecz się, póki czas.
|
chyba na to juz za pozno tak sie obawiam :D
|
Powielanie własnych pomysłów rox! :P
|
Shit...
Cóż... myślałem że bardziej serio traktujecie WBK. Jedno kadrowe gówna (w przenośni i dosłownie), zero wysiłku, pomysłu ani nic. lecz jak tak dalej pójdzie to wysiadam:
#3 Bryndii- Gówno ma dwa znaczenia http://img162.imageshack.us/img162/1650/wbk6uo.jpg @up Dostosowana do narzuconego "wysokiego poziomu walki" Nie bedę się starał, jak ktoś ma tak odpi**dalać. P.S Głosuję na siebie. |
Tili nie przejmuj się, w walce ze mną Bryndii zrobił to samo. :P
Głos na Tiligusa, z oczywistych względów. |
@Til
Co fakt to fakt. Bryndii olewa sprawę. Kto jest za tym, że jeszcze jeden taki wyskok i wypad z WBK? |
Ale CHYBA SIE ZARAZ WQRWIE
DO CH*JA PANA czy nikt nie zauwazyl ze REZYGNUJE Z WBK JUZ DAWNO i sam sie zdziwilem ze Aval w ogole jeszcze dal walki ze mna wiec zrobilem na ODPIER*DOL PRACE zebyscie SIE ODCZEPILI Z TYM ZE JESTEM W WBK bo juz dawno z tego zrezygnowalem juz to napisalem dwie walki temu na forum MTA I PO JAKIEGO GRZYBA DAJECIE ZE MNA WALKI ? SPIERD*ALAM Z TEGO FORUM NARA |
Zaraz zacznie się bronić, że do matury się rychtuje;S.
@Up Krzyż na drogę. |
W sumie LINEK mial racje co do tego forum ale on nie ujal w wypowiedzi kilku osob z MTA :P i tu byl jego błąd
|
od razu sie ladnie pozegnam, narq tych ktorzy byli git i all rozumieli ktorych tu poznalem i z ktorymi dalej bede utrzymywac kontakt :D
i nara tym ktorych nie lubilem, nielubie i nie bede lubic, i tym ktorzy mnie nie lubili |
nie ma to jak strzelic focha ~.~'''
|
to nie foch vtylko w*****enie :D
|
Ech ludzie ludzie,okażcie zrozumienie... Bryndii już dawno mówił, że ma maturę i nie ma czasu. Mógł olać topiki ze swoimi walkami które zakładano pomimo tego iż uprzedził, ze się wycofuje, ale jednak coś zrobił (gówno co prawda,ale to inna bajka :p). Więc nie wytykajcie mu teraz, że się nie postarał :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |