![]() |
DLe i dobry resp?
Witam wszystkich:)
Moje pytanie dotyczy respawnow dli, a mianowicie :szybkich i calkiem sporych. Cos podobnego do np: respa hyder kolo wodospadu. Respy typu double, albo tower sa delikatnie mowiac .. do dupy :baby: (Na takich respach nie da sie wylotowac czegokolwiek[tj. da ale sporadycznie]) Jakby ktos znal owy resp, to plx, odpowiadajcie licznie :D (Najlepjej jakby to byly tereny dla facc, ale niekoniecznie) |
Bendziesz musial polubic Dragon Lair bo takiego fajne respa Dl'i nie ma (moze gdzies,gdzie nigdy nikt nie byl)
|
ok, to moze jest jakis resp gdzie sa min. 3 respy dl, zeby nietrzeba bylo czekac na kazdego po 5 min, jak to jest np. na double
|
Ankh~~ nie starcza?
|
w ankrahmun sa olbrzymie spawny dli i dragow, lecz trzeba uwazac bo czasami moze sie za duzo zlurowac i wtedy problem. jak dla ciebie to chyba jeszcze za maly lvl masz, bo blokowanie 2 dli moze byc dla ciebie niezbyt przyjemne, a tam moze jeszcze pare dragow wyskoczyc.
@down na pcozatku nei zauwazylem ze ejstes knightem, myslalem ze jestes paladynem, wiec przepraszam za pomylke ;< |
Knight z mana shieldem? energy ring waste xD, ale ogolnie thx, juz wiem gdzie mam zaczac szukac:D
Pozdro i jeszcze raz thx @ll |
- Ankrahmun, northern spawn (duuuzio dragów i DLi)
- Deeper Fibula (nie pamiętam dokładnie, ale chyba około 4 DLi i 10 dragów) Poza tym raczej nic powyżej 2x spawna chyba nie ma... no, DL hell na Edron raczej do huntów się nie nadaje~ |
no to venore dle (all spawny). tam jest fajnie :D ja biegalem ostatnio 4h - wbilem 200k expa +, spadlo kilka rh, fs i takie tam :)
a jak nie to zapraszam na fibule :D to miejsce szybkiego respu wszystkiego :D |
Cytuj:
Zajmujesz wszystkie spawny dli na d lair w venore i biegasz wtedy napewno nie bedziesz czekal 5 min na spawny bo gdy bedziesz wybijal 1 spawn to na drugim juz sie zdarza zrespic... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:12. |