![]() |
Morgana all wars [WMV]
Jest to mój pierwszy filmik wmv :p o wszytkich wojnach na moraganie które pamietam :) aż do dnia dzisiejszego :P . Oceniajcie sami
http://rapidshare.de/files/19369638/klip88*****.html |
Wywalone
Dla mnie filmik boski sam gram na morganie :D a fire to ciota :S overshadow r0x;)
|
:P nie wiem nie wnikam kto ejst lepszy ale dzieki za opinie ;)
|
mnie fire wkuriwlo bo moi best friends(osamek evil gator)maja hunty od fire i nie graja na morganie .. :O hortex tez z bialego :D
|
Cytuj:
|
Lol niewiem dlaczego tak mało ludu komentuje ten film, on jest super. Osobiscie nienawidze hip-hopu ale wpasowałeś go idealnie i to stworzyło fajny klimat ;).
Hortex ty niemasz przypadkiem nicku "Hortex Rycerz"? jak tak to cie znam od 10 levela bo gralem daaawno temu na morganie ;). |
:/
Kilka ale mam xP Po pierwsze filmik ok chodź trochę niewyraźny i za dużo skakania po akcjach. Po drógie końcówka filimku NIE JEST TWOJA (pochodzi z odzielnego filmu a ty ja poprostu dokleiłeś) ale i tak jest ok :) Pozdrawiam jak na 1` film calkiem calkiem.
|
Spoko Filmik
:D Fajny FAjny
|
OVERSHADOW I TENGU GÓRĄ A TE LAMUSY Z FIRE I AVIS ZROKOWAC TRZEBA ZROKOWAC NIZAHE NAJWIEKSZEGO FRAJERA NA TIBI
MOZNA ZROBIC POWSTANIE NA NIZACHE ALE NIE MA ZABARDZO CHETNYCH NA ZROKOWANIE TEGO H*** JE*** fire HAIL DLA OVERSHADOW:evul: ku**** ale cos nie moge sciagnac filmu ;/ je*** rapidshere |
Dobra robota :)
|
Troche mnie zmulilo jak ogladalem ten filmik.:confused:
|
Dajcie rehosta >.>, _/ rapid~
|
Milo ze skomentowaliscie ten filmik :P wiecie nie jest najlepszy ale to moj dopiero pierwszy filmik :P a co do czego po ktorej stronie powiem ze po rzadnej bo nie gralem 8 miesiecy :P
|
NIEZŁY:p looooozz
|
Filmik był by efektowniejszy gdyby win. media marker dobrze funkcjonowal a to gdy chciałem wstawic efekt jakiś pomiedzy filmikami to program sie wylanczal o co chodzi ????;(
|
Zajefajny film, zajefajna muza:D
|
Ale prawde mowiac to filmik mi sie nie podoba a ten na koncu OVERSHADOW
jest nie twoj-skserobowałes ten kawalek... a to co sam zrobiles to lipa bo niema sciszen muzycznych tylko uciecie i troche zamazane ale to twoj 1 film maiels prawo tak postapic :] POZDRO ---------------------------------------------------- NIENAWISC DO FIRE TAK ZOSTAŁEM WYCHOWANY...X( |
Dla mnie spoko! Nabrałem ochoty żeby przenieść się na jakiś pvp. Podaj mi tylko nazwe zespołów i tytuły tego polskiego hip-hopu
|
filmik calkiem dobry, muza terz:p szkoda tylko ze nizahe nie padl ;/
|
ej wiem ze ktorys z was to osamek lub evil gator :P zgadlem??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |