![]() |
Exori Vis.Melee Fighting
Yo mam takie pytanie czy jak bije z exori vis to szybkosc mele fightingu jest taka sama ??
Przyklad: Sork bije draga z exori vis, a najt z sova i obrazenia sa zadawane w tym samym czasie ?? czy exori vis mozna puszczac szybceij niz udezenie sova ? |
Ehhh....
Z tego co sie domyslam to chodzi tobie ,że ktoś walnie z melee w draga , to czy szybkość exori vis bedzie taka sama ? Jak o to chodzi to tak ,bo wiedz ,że jest coś takiego jak "Exhausted" w czarach. A Exhausted po prostu blokuje wypowiedzanie zaklęć w szybkim tempie.
|
Cytuj:
|
Kurde ale to niemozliwe ze vis szybceij wali niz sov czy inna bron..Jak liczylem to z sova idzie co 2 sekundy a z visa tez jakos 2 skeundy a cipy by nie zrobili czegos takiego ze z visa szybceij chyba ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
@topic Teoretycznie szybkosc exori visa i szybkosc melee jest taka sama, poniewaz exhaust trwa tyle samo co przerwa w uderzaniach sova. Jednak w praktyce szybszy jest sov poniewaz zaden czlowiek nie ma zegarka szwajcarskiego w glowie i nie potrafi wyliczyc super dokladnie tych 2 sekund, w efekcie uderza wiec z exori visa co wiecej niz 2 sekundy. Jedynym rozwiazaniem, aby wyrownac szanse jest tutaj uzywanie bota, ktory sam strzela z visa i jest w 100% dokladny albo przynajmniej w 99% jak np tibia auto. :p |
exhousted na exori vis trwa 1 sek, wiec teoretycznie mozna walnac 2 razy w ciagu 1 hita z melee
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Według tamtego co powiedziałem Meele jest szybsze. |
Cytuj:
|
ludzie, no proste że vis jest szybsze!! po co ten temat?
smiesza mnie wypowiedzi, np goscia ktory ma w podpisie : 15 lvl knight, i co jest oczywiste, jest doswiadczony i broni swojej profesji: aa knight wali szybciej! vis jest szybsze , trzeba dobrze wyczuc hotkeya, ale to jest latwe.. |
zalezy jeszcze z czego walisz bo jesli club to wolniejszy jest od visa ale sword szybszy
|
od kiedy?
Cytuj:
Cytuj:
a tak do tematu to nie wiem, chyba równo |
Exori vis jest szybsze od melee, ja zazwyczaj trafiam 2-3x z visa nim mój bloker uderzy z miecza. To nie jest takie trudne - dajesz autosend hotkey i trzymasz... Żadna filozofia -.-
|
to nie ma znaczenia i tak knight nie musi sie tak przejmowac atakami jak mag
|
Cytuj:
Wszystkie bronie 'walą' w takich samych odstepach czasu ;d. |
Juz się dowiedzialem normalnie Melee jest takie same jak Vis!
Vis nie moze byc szybszy wtedy w ogóle najtow by nie było :PP Wam sie moze tak wydaje ze vis szybszy bo co chwilke hotkeye naciskacie |
kur** mać czy to tak ciezko zrozumieć ze vis jest szybszy??
|
Jarosław nie odzywaj się.
Każdą bronią meele uderzasz raz na jedną rundę - czyli co 2 sekundy. Exhausted też trwa 2 sekundy, więc nie ma co rozważać czy można z exori vis walnąć szybciej czy nie. |
Cytuj:
|
k**** czy wy kiedykolwiek uzywaliscie exori visa? nacisnijcie se hotkeya co sekunde, zobaczycie co bedzie-.- sprawdzalem to z stoperem. Exhousted na exori vis/mort/flam i na czary leczace trwa 1 sek!!!!!!
kk? Dotarlo? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |