Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Nebula War (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75381)

Nivangel 01-05-2006 22:16

Nebula War

Blee

Blee
Blee

Etoric 01-05-2006 22:35

ale jazda-uhuhuh biegaja wszyscy po drabinkach, metoda up/down niewiadomo kto kim jest-.- syf a nie wojna. Jakbyscie obejrzeli jakas wojne z Titani(unit x)) albo z Novy gdzie sie napierdziela caly serw..to mozna czyms sie podniecic..a to jest brzydko mowiac gowno

Morcik 01-05-2006 23:09

nie moge z tych noobów,Devinium.Większa połowa ludzi se stoi i se patrzy jak gohoode itd. bija sqeensego baxtera itd.Ja tam jestem na Phy.
22:07 Kyrio: idziemy sie lac ?xDDD
Noob ^^ ?

Siromic 01-05-2006 23:15

Phy~ RoX ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Nikt nie jest takim PA jak Polacy ...
Ledwo przejeli serwa a juz wywyzszają się wsrod innych ...
Przesunolem ostatnio cialo o kratke i mnie zabili za przesowanie loota ..
A moj niby friend rl Vura~ nawet kurwa nie powiedzial nic :( :( :(

Crafty Pall 01-05-2006 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siromic
Phy~ RoX ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Nikt nie jest takim PA jak Polacy ...
Ledwo przejeli serwa a juz wywyzszają się wsrod innych ...
Przesunolem ostatnio cialo o kratke i mnie zabili za przesowanie loota ..
A moj niby friend rl Vura~ nawet kobieta lekkich obyczajówa nie powiedzial nic :( :( :(

Też nie lubie jak ktoś mi ciało przesuwa.....

gogus123 02-05-2006 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morcik
nie moge z tych noobów,Devinium.Większa połowa ludzi se stoi i se patrzy jak gohoode itd. bija sqeensego baxtera itd.Ja tam jestem na Phy.
Noob ^^ ?

yheeem , po pierwsze ten filmik nigdy nie powinien znalezc sie na forum po 2 gdybys byl na moim miejscu i spojrzal w vipy to tez bys sie pytal czy idziesz sie lac -.- btw Gohoode jest w Phyr~ i jeszcze jedno jest taka gildia "Devinium' ??
I kto tu jest n00bem.

może podasz swój name i zobaczymy :) Noobq

hueaheuaheuahe
Pozdro ;)

Elmer 02-05-2006 11:10

Po 1 to nikt nie pozwolił ci umieścić tego filmiku. Zawsze pytaj autora czy możesz.

@morcik
Nie wiesz o co chodzi to nie mów Gohoode nie walczył przeciwko phy tylko razem z nimi.

@etoric
To nie my wybieraliśmy teren tylko Szwedzi, to, że stali na drabinkach to wala wyglądała chaotycznie i nudno.

Morcik 02-05-2006 12:09

@Kyrio jak ci podam mój nick to mnei zabijesz?:D
Polacy przejeli server i sie kozacza,walniesz raz potworka i Hunted.
Nebula jest bez przyszlosci,nie ma tam po co grac chyba ze masz Kolegów.
Phy i tak już dużo ludzi Zabiło.Kyrio i tak byś przegrał w pojedynku na solo z Sqeensy :)Masz slabe pvp i tyle
Pozdro Morcik.

Morcik 02-05-2006 12:12

Cytuj:

nie moge z tych noobów,Vanum.Większa połowa ludzi se stoi i se patrzy jak gohoode itd. bija sqeensego baxtera itd.Ja tam jestem na Phy.
Noob ^^ ?

Kyrio N00b

chalcedon 02-05-2006 12:30

Boshe ludzie ten temat nie jest od tego żeby sie wyzywać-.-
A pozatym jesli phy rox to czemu polacy wygrali wojne??

podpowiedź:som lepsi....??

Morcik 02-05-2006 12:40

Bo jest ich wiecej ? ....Naucz się pisać ...

Ozun 02-05-2006 14:27

Prawie zasnełem jak to oglądałem..... ZzzzzZzzzzzz...
Prubowałem znaleść ciekawy moment tego filmu... a no i... najciekawszy był ten koles na super red hp... nic ciekawego Ludzie z Valori sie nie popisują z pvp a szkoda :(

Def 02-05-2006 17:37

Ja sie tu nic nie dziwie! Ludzie przeciez to NEBULA! Najbardziej noobowski serw w calym swiecie tibii! Boze oni nawet dobrego pvp nie maja ! Slyszlaem ze podobna isara to najgorszy serw! ale na OIsarze bylo i jest del'toro Oni maja boskie pvp! Jednym slowem nie ma co sie dziwic! NEBULA SUX!!!!:baby:

Xavery 02-05-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Def
Ja sie tu nic nie dziwie! Ludzie przeciez to NEBULA! Najbardziej noobowski serw w calym swiecie tibii! Boze oni nawet dobrego pvp nie maja ! Slyszlaem ze podobna isara to najgorszy serw! ale na OIsarze bylo i jest del'toro Oni maja boskie pvp! Jednym slowem nie ma co sie dziwic! NEBULA SUX!!!!:baby:

Jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj, na NEbuli jest calkiem dobre PvP. Zreszta chcialbym zobaczyc jak ty bys rozegral te bitwe (pewnie bys uciekl). A slawne Del'Toro nie ma znowu "boskiego" PvP. Wiele ekip polskich walczy porownywalnie, a nawet lepiej od nich (nie zebym cos sugerowal, ale to wlasnie Del'toro wprowadzilo pierwsze botym, tak wiec wiesz...)

Wyjdz, zamknij drzwi i nie wracaj...

Mistrz Lomaxu 02-05-2006 20:18

wielkie gratz, super filmik a obydwie walczace strony maja swietnych graczy obdarzonych niesamowitym pvp. Oni wlasnorecznie sa celniejsi niz boty. Goraco polecam ogladac.

Bartozo 02-05-2006 21:44

podalby jeszce raz ktos tego linka bo go nie ma

gogus123 02-05-2006 23:05

Cytuj:

@Kyrio jak ci podam mój nick to mnei zabijesz?:D
Polacy przejeli server i sie kozacza,walniesz raz potworka i Hunted.
Nebula jest bez przyszlosci,nie ma tam po co grac chyba ze masz Kolegów.
Phy i tak już dużo ludzi Zabiło.Kyrio i tak byś przegrał w pojedynku na solo z Sqeensy :)Masz slabe pvp i tyle
Pozdro Morcik.

Człowieku ty jestes totalnym n00bkiem mowisz ze przegralbym na solo ze Sqeensym lol? to jest 99rp^^ a ja 66 takze o czym ty mowisz a jak watpisz w moje pvp to moze solo ale widzac to co piszesz to moze ots? i przekonamy sie kto ma lepsze pvp bo podejzewam ze ty to pewnie jestes PvP master ;) 3m sie
podaj name na Nebuli to pogadamy :evul:

gogus123 02-05-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Def

Imię: Def~

stan: "początkujący" MWAHAHAHHAHAHAHAHA

Pozdro :evul:

Mistrz Lomaxu 02-05-2006 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gogus123
Imię: Def~

stan: "początkujący" MWAHAHAHHAHAHAHAHA

Pozdro :evul:

jak def jest poczatkujacy to ty jeszcze nie zaczales nawet noobowniku

Nasherr 03-05-2006 02:01

omg
jak takie kozaki to czemu boicie sie podac nicki swoich charow kyriowi? -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56.