![]() |
Poprzestawiane kolory w Tibii
A wiec tak, ostatnio wchodze sobie jak codziennie pograc w Tibie, wpisuje login i haslo i ku moim oczą pokazuje sie cos takiego http://img294.imageshack.us/img294/1778/kolorki1oi.jpg . Prubowalem zresetowac tibie, zresetowac komputer, nic nie pomoglo. Jezeli ktos bylby wstanie mi pomoc to prosze o post.
|
Hah miazga xD
Nie wiem o co chodzi :/ Moze jest to spowodowane ze przestawiles na16 bitow na swoim monitoze... Tylko dziwne ze reszta tibi jest normalna a kolory nie :| |
wg mnie albo grzebałeś w tibia.spr albo ściągałeś skądś ten plik. Jeszcze inna sprawa może być ściągnięcie tibia.pic. Proponuje całkowicie odinstalować tibie ( na końcu usunąć folder ) ściągnąć jeszcze raz z tibia.com. powinno być ok.
|
Tez tak kiedys mialem, jakos samo przeszlo ;]
|
Może to być spowodowane kartą graficzną.
|
No ale zwuccie uwage, ze jednak olory ogulem w Tibi sa ok. Chodzi o kolory przy zmianie qutfitu.
|
Ale odinstalowanie tibii i ponowna instalacja tak czy siak powinny pomóc. Jeżeli nie, to masz coś z OSem albo kartą graficzną. To, że tylko część kolorów się zmieniła, o niczym nie świadczy. Równie dobrze mogłaby się pozamieniać cała reszta, a powód mógłby być ten sam.
EDIT: Kombinowałeś w sipiritach! To może być przyczyna. (popatrzcie na drzewo po prawej stronie. Jest przezroczyste) |
Nie mówię, że ty tak też robisz, ale moja siostra w ten sposób sobie koloruje na paincie jak jej sie nudzi:p
Nikast Shynix napisał: Cytuj:
|
|
To wygląda tak jakby ściągał plik z tibia.org ten, który podmienia wygląd tekstur drzew na przezroczyste(mozna znajdywać ukryte lootbagi;) ).Autor tego pliku powiedział, że po tej podmianie niektóre rzeczy mogą wyglądać inaczej.
Na Twoim miejscu odinstalowałbym Tibię, usunął jej folder i zainstalował ponownie. |
Cytuj:
|
A ja chyba nie musze przypominac, że ingerencja w klienta Tibii, powodująca np. ułatwienie znajdywania lootbagów jest nielegalna ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:48. |