![]() |
Potrzebna pomoc w rozpoznaniu muzyki!
Czy ktoś z was ogląda Hyper'a?
A czy ktoś ogląda hyper'a po 24? Wtedy leci Hyper Classic (Stare Gry) Jest tam pokazany Resident Evil: Code Veronica I do tego filmiku lec taka fajna muzyka która także towarzyszy reklamie puszczanej przed jakimś programem. (Intel Pentium 4) Prosił bym o podanie mi Autora i tytuły tej muzyki. Bedę bardzo wdzięczny :> |
poszukaj na góglach, nie pamietam gdzie dokładniej, ale na necie jest ogromny portal z podanymi nazwami z wszelakich reklam, nie tylko polskich.
|
I co ja bym w tych góglach miał wpisac?
Hyper+Muzyka+Resident Evil: CV ? LoL |
i może nawet tak? ale ja bym polecił "reklamy+muzyka" ewentualnie zaszpanować angielszczyzną i "comercials+music" a na 1oo% znajdziesz wortal zajmujący się wyszukiwaniem muzyki z danej reklamy, sam tak szukałem wielu utworów i jakos mi się udawało bez pomocy userów tibia.pl.
|
www.reklamy.tv ?
Dziesięć, kurwa znaków. No to tak: chciałbym pozdrowić rodzinę i Andrzeja Leppera... no i... eee Zenka, tak Zenka. |
Ryłek dzięki za stronkę :D:D !!!! Dzięki niej w końcu znalazłem fajne muzyczki z reklam. Jescze raz dzięki :)
|
Ehh
Na góglach nie ma nic -.- Obleciałem szczegółowo 10 stron i nic nie ma ^^ A te reklamy.tv to fajne tylko tam są piosenki z reklam a ja potrzebuje muzyke hmm z zwiastunu ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:09. |