![]() |
Orshabal SILVERA
Dwa dni temu pojawił sie Orsha na Silverze pierwszy raz :)
Blokował 110 EK Profyan link : http://rapidshare.de/files/19417320/...lvera.rec.html Na początku jest widok z mojego noobchara, a pózniej wbijam sie prawdziwym 8o Przewińcie do 40 minuty i do prawie ze ostatniej, niebede mówil dlaczego :evul: I taka prośba nei dawajcie tego filmu na tibicams.com bo tym noobcharem ubiłem troszke ludzi :) |
jezeli ty nie byles blokerem...to znaczy ze mozemy sobie poogladac widok zza rzeczki przez 40 minut..i potem pewnie z 2-3 minuty akcji w dodatku pewnie bez loota;]
|
Jezeli ten filmik ma juz troche, to powiem, ze loot byl baaardzo ciekawy ale mozna sprawdzic
|
2godziny krecenia z tego troche akcji w srodku filmu i na koncu-.&
Bloker ładnie "bloczył' |
Cytuj:
Szkoda ze takie "smutne" zakonczenie, ladnego hita orsh mu dal. |
Ku**a najpeirw ściągnijcie i oglądnijcie i dopiero potem dajcie posta, a nie jakieś dziwne domysły że pewnie lota nie bedzie czy cos takiego :baby:
TAk wogule to bloker padl od 1 ciosa od Orsha - 1625 dmg ;( |
2 godziny filmu...i 4 minuty akcji...heh warto czy nie warto?
|
Cytuj:
A potrafisz czytac ? Napisalem przed obejrzeniem, ze jezeli chodzi o filmik, ktory juz widzialem, toloot jest ciekawy. Niestety 2 h w plecy. |
Cytuj:
Ja jakos nie widze bys napisal ze napisales to przed obejrzeniem. Chyba ze naprawde nie potrafisz czytac i jestem slepy. :P |
Cytuj:
filmu nie musze ogladac bo sam tam bylem xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access! If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well." co to jest ........;/ |
Cytuj:
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 10 minutes)" czekam to 10 minut i nic się nie pokazuje LoL ;/ |
Bloker to lamer jakich mało... blokować na tym lvlu Orsha bez Stone Skinów ? Gratz pomysłu...
|
:p
Po co nagrywasz film z Orshem jak:
a) nie byłeś blokerem b) ni wiesz jaki jest loot :spam: |
Cytuj:
a) nie kazdy ma takie szczescie aby sie wbic na blok rosha... -.- b) jak nie wiesz to sie nie wypowiadaj orsha nie ubili, na red uciekl i potem sam nie wiem (tzn. wiem ale to nie jest wersja na 100%) |
@Etoric
Jak ty to zrobiłeś że pisze ci ilość postów?? Ja pewnie tak niemoge:( @topic Film troche nudny niewiem czy warto ściągać. |
@up : Się gra, się ma ;)
Nice hit orsha :) Ale były lepsze - Xamox zebrał za 1666 Evul Orsh ;> Yay, a to peszek. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |