![]() |
In memorian
Proponuje podać kilka ostatnich słów jakie zdążyliście podać przed dedem albo ktoś ze znajomych. Moje to:
-mówie ci stary znam się na tym smoki nie mieszkają w takich jaskiniach- :] -hahaha this poison won't kill me. NOOBS... zonk- -nie martw się stary damy mu rade to tylko głupi smok- |
moj text byl taki
moj text byl taki:
- PLZ give mi any sword!!! trudno sie niedmomyslic ze faceta wkurzylem :/ |
Moje textsy:
1. "Can I take this bag?" - gość turlał lb do Ab'D :P 2. "Ten dragon ZAWSZE respawnuje się tylko w głębi tej jaskini." 3. "Ciekawe co się stanie jak przeklnę królową..." - dobił mnie evul PK :/ |
1. Super mam 6 mlvl (knightem) moge strzelac explo (dead bo bylem exousted i nie zdazylem z UH).
2. Ty blokujesz pierwszego, a jak latwoj pojdzie to ja nastepnego (jak bylem druidem na 8 lvl a kolega sorcem na 10 i wybralismy sie ze sprzetem z Rooku na cyklopy). 3. Zostalo jeszcze 20 sekund (2 sekundy przed tym jak sie skonczyl invisible w czasie jak stalem pomiedzy 4 DS). 4. exori (na sekunde przed tym jak dostalem serie SD na tescie). 5. Hello (tak dobrze myslelicie... killed by Hunter). 6. Mino are easy (2 sekundy pozniej seria 3 strzalow po 80 w 1 sekunde od mino archera). |
PK!!!!!!!Help-jak gonił mnie Hunter
co tam jest??-Mino mag, You are dead Odwal sie hieno-jak gonił mnie gościu a ja miałem 10hp i byłem zartuty-dodał od siebie hmm |
-lajcik mam explosion i gfb ( no coz ale nie zauwazylem ze dodatkowego laga:P:P)
-tu zawsze jest tyle gosci ze bedzie dobrze jak jednego chociaz znajdziemy -oslaniam cie --spokojnie zblokuje go -hehe tera mam taki sprzet nie musisz uciekac;P (obdydwaj zginelismy:P:P) -no dawaj psie i duzo duzo wiecej bo ja oglnie lubie se jajca robic tylko ze przez to ciagle mam problemy:P |
-Exevo gran mas vis. (przed tym jak kolega zapytal sie o slowa na UE)
-K**** ale lag (powiedzialem to do kolegi podczas siekania guardow) -Tylko uwazaj zeby nas Vampy od tylu nie zaszly... :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |