![]() |
Gdzie mino?
Nie wiecie gdzie można znależć zwykle pojedyncze mino w okolicach thais?:lucznik:
|
Wychodzisz poludniowym wyjsciem i idziesz w dol wzdluz rzeczki jak sie skonczy to na wschod az do takiej skalki malej .tam sie respiom po 2 a czasem po 3.ale uwazaj bo na dole jest mino guard:)
sorki ze to takie troche haotyczne i z bledami ale czas pogania ;) |
Podlacze sie do tematu... niewiecie gdzie mozna znalezc wiekszy resp mino G. ale bez obstawy archow i magow ?? ( dla facc)
|
Cytuj:
|
ale gdyby był resp tlyko mino guardow duzy to by fajnie bylo bez archerow i mino magow...
|
po drodze do mintwallin jest troche minosów, ale są też czasem guardy i archery, magów nie ma aha no i jest tam też w jednym miejscu resp kilku orków i spearmanów i 2 berserkery, ale nie wskakują na raz
|
zamek obok ab. na poczatku same mino, orci, warriory i czasem dvarf i trolle, w dol to samo i jeszcze raz w dol guard i pare mino i warriorow
|
Exp
Trudno o minosy guardy troche dla facca. Lepiej maja pacc. Na darashi jest ich troche ale z archerami. Tam jest dobry loot. Ale ghoule też sa dobre to expa zadziej do loota.
|
|
mino
Mino Guardy to ja juz zabijam i wiem ze to tam jest.
|
A po co się pytasz skoro jesteś na roku?
|
Nie jestem na rooku.jestem Palem na 12 lvl.
|
Jak chcesz expić na mino - to są minoski w mintwalin, na pohu, albo na foldzie. Tobie z 12 palkiem osobiście polecam fodlę, ale to nie jest w pobliżu thais... Aha jeszcze mi się przypomniało... Pojedyncze mino i mino guardy znajdziesz na południe od thais. W pobliżu są też cyce... ale tamto miejsce jest zazwyczaj zajęte.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |