![]() |
mini ani :D:D
Powiem tylko jedno - tylko sie niebuzować :baby: :D
http://rapidshare.de/files/19457808/...da_xD.rec.html |
No niewiem czy to takie "mini anni" :P jak by Cie dopadly te demony i hitaly z lapy + gfb itp. to raczej trudniej by bylo niz na anni. Ale Gz zabawy :PP
|
<blx>zrob rehosta<blx>
|
Widzę że zdecydowałeś się zrezygnować z bota i chwała Ci za to, ale mogłeś się sam uhać... Miałeś szansę... ale gratuluję pomysłu/odwagi/zabawy :)
|
filmik fajny, tylko szkoda ze padles :(
|
OMG ludzie to maja pomysly xD Gratz odwagi B)
|
Cytuj:
Moze niezdazyl albo hm... stres? Albo mysl o tym, ze mozna dednac. Wiem jak to jest ;d Niestety jak czuje, ze dedne to mi sie lapa lekko trzesie (buehehheheh) a wogole kogo to obchodzi.. ;S |
;]
a brakowalo tylko 1 % do lvl-a ale zj.eb.al sprawe xd
|
Cytuj:
|
Szkoda że padłeś i chyba nikt nie dostrzegł ile eq mu poleciało tzn : Demon Shield Fire Axe i Crusader Helmet no i plecaki :/
|
jak dla mnie to było żałosne.....
|
:]
no całkiem niezły ten mini ani :P
|
Cytuj:
|
eh.... jak ja bym byl w takiej sytuacji to bym sie chyba zesrał... sory za wyrazenie ale jak widze pk, albo jak bym na pierwszym dragu to... szkoda gadac... a i szkoda tego f axe e bp... w nim byly te wszystkie uhy? jak tak to kapa...
|
Hiehie
Nom Qutasinio...Brawo za Odwage .. Szkoda ze spadl Fire axe+Crussaderek :/
Ale all odrobisz ;)... |
czysta głupota ;) , ale gz odwagi
|
?
Przeciez tam jest solo spawn demona :> skad 5?
i jak zobaczyliscie co mu spadlo? odrazu przy dedzie film sie wylacza, oglodaliscie przez co innego nic tibi cam? |
xD
Filmik spoko ale szkoda ze nie jakis dluzszy :p
|
@Zartan_of_iridia
Tam się respi 1 demon lecz oni weszli chyba coś pomiędzy 18-19 czyli ktoś w ciagu tych godzin między 8 - 18~ ;d Musiał tam robic questa. Chyba tam jak się ruszy parchment to wyskakują 4 demony <tak mi się wydaje> |
A to peszek ;)
Spadł crus, fire axe bp i lvl . :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:54. |