![]() |
Pytanie o Uhy
Jaki jest odstep minimalny pomiedzy kazdym nastepnym uhem? chodzi o to jak czesto mozna sie uhac, czy jest to na przyklad 1 sekunda?
Thx [edit]: Prosze o odpowiedz kogos kto ma o tym pojecie, cenione bedzie zdanie modkow ;) @down: nie zrozumiales pytania |
LOL. To zależy głównie od tego jaką masz profesje i ile masz HP...:o Jakie hity ci walnie MONSTER wogóle co to za pytanie :glupek: :glupek: :glupek: :glupek:
|
Exhausted działa przy każdej czynności. W uhaniu tym bardziej. Możesz się uhać równo co 2 sekundy.
Cytuj:
|
@2up Mu chodzilo o z jaka predkoscia mozna sie uhac, aby nie weszlo exhausted idioto...
@topic Nie mam pojecia chcialem tylko powiedziec cos panowi costo ;d |
No jest 1-2 sekunda trzeba odczekac chwilke i zalezy od relfeksu hehe
|
exhousted na uh to rowna sekunde. ale radze sie uhac co 2 bo exhousted to niemila rzecz:confused:
|
Omg, dwie sekundy to są, nie jedna -.- Nie można sprawdzić jakimiś LMMkami? Takie samo exhausted jest dla UH i reszty run.
|
...
@up
Żałosna i rozbrajająca mnie odpowiedź. @Topic Odstemp miedzy uhem wynosi okolo 900 ms~ :] |
Odstep miedzy uhaniem wynosi 1 sek. Ale to chyab dotyczy tylko czarow leczacych :S
|
Czary i runy defensywne odstep = 1 sek.
Czary i runy ofensywne odstep = 2 sek. |
Czary i runy defensywne odstep = 1 sek.
Czary i runy ofensywne odstep = 2 sek Czary i runy ofensywne na światach e-pvp = 1 sek. (pewnie dlatego, żeby była więkasz rozróba :D , niejestem pewien tej wartości bo nigdy niegrałem na e-pvp, ale tak słyszałem.) |
...?
No tak stary ale jakie w tym pytanie o uhy? :confused:
|
Cytuj:
|
czytając miedzy wierszami wyczuwam macro.
|
Jakimi ludzie potrafią być ćwokami to ja nie moge :p. Exa~ zawsze wynosi około 2 sekund nie więcej nie mniej. I nie ma znazcenia czy runa ofensywna czy lecząca czy jeszcze jaka kolwiek inna <lol>.
|
kolejny znawca wszystkiego sie znalazl ;p
niech mi odpowie jakis mod plz |
Własciwie co za róznica czy sekunda czy dwie wazne ze trzeba troszke odczekac!:confused:
|
Cytuj:
Jak się uham to wiem jaki jest odstęp ;). Wielu ludzi na Anni~ banshee~ i kilku innych questach padło bo próbowało się za szybko uhać. |
włączcie sobie film z annihilatora i liczcie ile razy char uhnie sie na minute, wyjdzie 60 razy :-) (jeżeli macro dobrze działało)
|
Tak, wyczucie rytmu uhnięć to ważne!!!:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:15. |