![]() |
Spoxster Hacked
Wkońcu ktoś skończył tą partyzantke może i to niejest osoba należąca do Duskiness ale uważam, że dobże sieę stało Spoxster skończył z 8 lvl'em.
|
I co w tym dobrego ? Z czego sie cieszysz ? Jak ty bys sie czuł jak by ci zjechali do 8 lvla 160+ lvla ? Tez bys sie cieszyl ? -.-
Wspólczucia Spoxster. |
mi to tam wisi i tak pa byl pleb jeden
|
Wspolczucia :( :(
160lvl+ do 8lvl mi to wyglada na jakies mas haki na furoze wczesniej fenix'gru potem spoxter ciekawe kto nastepny :( :( |
Tak konczy kazdy cheater i sharer :)
wcale mnie to nie dziwi ze zostal zhackowany :) |
Ku*** co wy pier*** że dobrze że kązdego sharera i cheatera to spotka.To dlaczego jeszcze nie spotkało taifuna.Ktoś kto to zrobił poprostu zazdrościł mu tego co on dokonał tak samo jak shackowali Boltana (Galana 122+ rp) Poprostu sie bali.A Taifun teraz będzie miał spokój i będzie mógł se sharowac i zajmowac każde respy jakie mu sie podoba .LUDZIE TO TYLKO GRA SZANUJMY SIE NA WZAJEM.
Kuczer |
ja pierd** wszyscy tylko nie on : (
nic wiecej nie powiem.. zal mi tych powyzej.. : ( |
don't worry, na Taifuna też kolej przyjdzie. I rozstąpi się ziemia i niebo, a zeń zstąpią zastępy game masterów, by zbanować cheaterów i sharerów. I będzie głód już tylko, jęk i zgrzytanie zębów.
|
Hehe... Przestanie z nałogiem i wreszcie będzie mógł pospać.:D
|
kur** Nie cieszczie sie tak
|
Teraz Taifun i reszta sie na pewno ciesza :P
|
Ciekaw tylko jestem ilu z was znalo spoxa osobiscie i ile z was gadalo z nim na Tsie. Wcale mi go nie zal ^^
|
A ja mu wspolczuje bo 165lvl to jest z ~2lata grania a zrabali go do 8, omg :confused:
|
Kolega z rl powiedzial mi wlasnie ze spoxter to jest ten chlopak co matke krzeslem potraktowal :(
|
Ludzie, wy na serio sie nie szanujecie. Każdy Polak powinien się wspierać, a nie rookować. Ja sam okazuje szacunek dla każdego Polaka, nawet jeśli to "noob". A co do Spoxtera to respekt dla niego, bo nie każdy umie zdobyć 100lvl+, a co dopiero 150lvl+. Mi osobiście żal go, ja nie wiem co bym w takiej sytuacji jak on zrobil.
Pozdro for All. PS. I nie róbcie z tego forum burdelu, każdy tu sie wyzywa, że dobrze, że go schackowali, a pomyślcie troche ile on trudu włożył w taki lvl i zobaczcie jakbyście się czuli na jego miejscu! |
:(
Niema się z czego cieszyc...
Przynajmniej Wojna była ciekawa a teraz jak niema Spoxster a to wiadomo że Duski Wygraja i pójdie im to jak po maśle..... Może to i dobrze ale nie cieszcie sie z czyjegos hacka bo jak by was cos takiego spotkało.... :( |
A ja mam pytanie do was, niedawno grałem w cs'a, nawet na dosyc wysokim poziomie i mozna było wiele slyszec o Spoxterze (jeden z najlepszych graczy w CS'a w polsce), ale pozniej odszedl na "emeryture" (skonczyl z cs'em) I teraz moje pytanie, Czy spoxter "z cs'a" to ten sam Spoxter który właśnie został zrookowany? Jezeli tak to drugi Fatality :D
Żeby nei było, Współczuje. |
:(
rz@l mi tego człowieka co to zrobił :( był to baran, który nie szanuje czyjejś pracy, poświeconego czasu...
Żal mi też postaci 165lvl down~ na 8lvl :( Spoxter wbił 165 lvl w 10~ mieśiecy!! totalny brakj poszanowania! Polacy powinni się wspierać, a nie niszczyć swoje dokonania :( Pozdro :( |
Cytuj:
A my tutaj wszycy widzimy ze jestes glupi. wyjdz i nie wracaj. Spoxster z tibii i Spoxster z Cs'a to 2 rozne osoby, Spoxster z Csa chodzil do mojego LO w Warszawie, a Spoxster z tibii nie mieszka nawet w wojewodztie mazowieckim ;] |
I teraz Taifun pokazał 'klase'
[na filmie] był pierwszym przy schodach świątyni na Edron do bicia bezbronnego i skullowanego Spoxtera z e-morta i cieszył się że wreszcie go zabije :( Najpierw Taifun kompromituje się jako [chyba] najwyższy lvl z bottem w Anni~ w historii Tibii, a teraz jeszcze dodał na jakim jest poziomie jeśli chodzi o grę 'fair play' i jakiekolwiek zasady :/ "Żałość" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:13. |