![]() |
Spoxster[~160MS] ... Hacked i prawie rooked xD
A więc dzisiaj na Furorce troszke sie działo:PP Mianowicie ~160 MS Spoxster zostal ponoc shakowany... A ze nie mial zbyt dobrych stosunków z innymi graczami to wlaśnie dzialo sie co sie działo:PP Miłego ogladania Polecam. Filmik długi ale w takich filmikach niewiadomo co sie kiedy bedzie działo:P
Film przedstawia Spoxstera od ~30lvl :/ ale zawsze to coś , jak ktos bedzie mial "pełną wersje" to prosze o nią;PP PoZdRo Rapidshare: http://rapidshare.de/files/19512141/Spoxs_xD.rec.html Megaupload: http://www.megaupload.com/?d=0VGOR8CE |
|
Taifun (senior tutor) pokazał klase, najpierw zabijanie ludzi ktorzy doganiali go z expem, trapy a teraz dziwnym trafem hack spotyka jego najwiekszego wroga. Dusk bało sie z nimi walczyc to wzieli sie za hackowanie, mam nadzieje ze CIP-y oddadza lvle Spoxsterowi i Dusk~ zacznie walczyc fair play.
|
@Player Killer
Troche masz w tym racji... Ale gdy byly początki serva kazdy chcial byc najlepszy , Taifun radził sobie bardzo dobrze ale Spoxster nie dawał mu za wygraną ... za wszelka cene chcial byc najlepszy na servie i tak bylo caly czas... gdyby Taifun i Spoxs skumplowali sie nie doszlo by do tego... A stworzyli by bardzo zgraną ekipe... |
Taa, oddadza lvl i moze jeszzce te kilka straconych dni pacca?
|
OMG.......jak był wciągnięty w tą gre bardzo to chyba popełnił samobójstwo ze 165 lvl do 19 .................NC
|
Ja nie sadze zeby mu oddali lvl... Jak tak to kazdy "spokojny obywatel" tibii zabity przez Pk mogłby prosic o lvl... <n.c>
A Spoxs i tak juz oglosił ze nie tak czy tak bedzie zmieniał serv... na ten wakacyjny |
Cytuj:
|
taa pewnie bo duski hacknely
spoxster po prostu za wielu osobom podal swoje passy, a co do taifa to jakbys byl najlepszy na servie a jacys ludzie chcieliby cie ubic tez pewnie bys ich tlukl |
Cytuj:
Do 8lvl :P xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
BUHAHAHAHAHA mnie cieszy to że go hakneli i prawie zrokowali 8o nie lubie dziadda
:D |
Eh... Szkoda, ze hack. Chyba byla to jedyna osoba (chyba!) ktora miala z nim jakies szanse.
|
xd
Dziwnym trafem AKURAT w czasie wojny spoxta hakneli myślę, że chcieli pokazać żeby gildia spoxtera zaczęła płacić bo i tak nie wygraja .
|
Cytuj:
O ile sie nie myle to gildia Spoxtera wzgrzwala i to duza przewaga. |
Cytuj:
Nie zrozumiałeś mojego postu , chodziło mi oto ,że maja zacząć płacić zanim ich shakuja . |
zal dupe sciska kolejny sharer going down :<
mam nadzieje ze tetro tez to spodka X) |
Z jednej strony zal.pl a z drugiej .. po co ownerzyl -,-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |