Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co robicie na koloniach ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75691)

Kozun 03-05-2006 18:53

Co robicie na koloniach ?

Niedługo wakacje no i oczywiście jak co roku jade na kolonie no i nie chce aby były nudne np.: Ja ukradlem w tamtym roku klucz od pokoju wychowawców i gdy poszli spać to ich zamknąłem i rano otworzyłem drzwi, oczywiście nie musze wspominać żę po tej nocce cały hotel wyglądał jak pobojowisko :P .Chodzi mi o to jakie jaja robicie na koloniach?

Dr.Unknown 03-05-2006 19:58

Jest/był już temat od psikusów.

Oxygane 03-05-2006 19:59

Cytuj:

Chodzi mi o to jakie jaja robicie na koloniach?
Zwykle sadzone, choć zdarza mi się też na twardo.

Fire Necromacer 03-05-2006 20:00

HAHAHA!! Ale smieszny jestes, nie ma jak zabrac klucz wychowawcom na koloniach!! ekhm, niesmieszne...
Durny temat zrobiles, nie ma o co sie pytac na forum tibi niz o to co robimy na koloniach, co nie? Nienawidze koloni, bo zawsze sie trafia na wpol splesniale domki z niczym w wyposarzeniu... ogolnie kolonie sux! ;P

Ryłek 03-05-2006 20:14

Podglądamy dziewczynki... i chłopczyków ko.... grających w karty. Chcesz jeszcze coś wiedzieć, mój drogi? :*

Khazar 03-05-2006 20:51

heh czytam tak ten temat i przypomnialo mi sie stare dobre American Pie, a szlo to mniej wiecej tak:

"This one time, on a scout camp, i stuck a flute into my pussy..."

kto ogladal, ten powinien kojarzyc ;)

@DOWN
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gallar
Mordujemy! Grabimy! Trujemy! Gwałcimy! Palimy!

taa, nie ma to jak widok grupki 7-12 latkow pladrujacych nasze ulice i gwalcacych wszystko co sie rusza :)

Gallar 03-05-2006 20:56

Mordujemy! Grabimy! Trujemy! Gwałcimy! Palimy!

@up: No tak, ale musisz przyznać - wyżej wypisane 'rzeczy do robienia na koloniach' naprawdę r0x ;o

Iron 03-05-2006 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozun
Niedługo wakacje no i oczywiście jak co roku jade na kolonie no i nie chce aby były nudne np.: Ja ukradlem w tamtym roku klucz od pokoju wychowawców i gdy poszli spać to ich zamknąłem i rano otworzyłem drzwi, oczywiście nie musze wspominać żę po tej nocce cały hotel wyglądał jak pobojowisko :P .Chodzi mi o to jakie jaja robicie na koloniach?

To pojedz sobie na jakiś obóz i rób tam jaja.Ciekawe jakie byłby tego efekty:D

Olorion. 03-05-2006 21:18

na koloniach robie zawsze papierowom versje tibii i gramy przez 2 tygodnie 24 h na dobe he he he

Walekifa 03-05-2006 21:22

Poznaje kolonistki,robie jaja,robimy sobie rpg. Właściwie to co można robić na koloniach?Przecież tam jest mało czasu wolnego :S

Siergiey 04-05-2006 00:57

wale w gas

$corcerer 04-05-2006 02:14

Pilnuję żeby barany nie puścili ośrodka z dymem.

@down
Jeszcze nie, przecież dopiero kroczki robię, teraz na dwójkę jadę, dopiero po niej mogę być animkiem, ale jakoś mi się nie spieszy :>

Karlos 04-05-2006 03:10

@Scor:
Wnioskujac po krzyzyku w podpisie i wypowiedzi powyzej....

ANIMATOR!?

Youri 04-05-2006 09:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siergiey
wale w gas

Jak narazie jedyna poprawna odpowiedź :>. Innej możliwości nie widze.

Duke Dran 04-05-2006 10:05

Do cafe i w tibie :D TAKIE JAJA !!!

Dr.Unknown 04-05-2006 11:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duke Dran
Do cafe i w tibie :D TAKIE JAJA !!!

Mam nadzieję, że nie mówisz poważnie.

Tezuh 04-05-2006 12:03

@up

Mi się wydaje jednak, że nie była to ironia...

@Topic:
Przedewszystkim wrzucaliśmy rok temu chłopakom do majtek (bez zaglądania) zwykłą sól... Po 2 godzinach chłopcy się zlali na łóżko i były niezłe jaja ;D. Albo braliśmy rzeczy chłopaków i ukrywaliśmy je w różnych pokojach ;)... jaka była zlewa jak przyszedł taki chłopczyk do pokoju dziewczyn i powiedział "szukam moich majtek'' hehe ;).

Walekifa 04-05-2006 12:20

Sól ,sól,sól. Skąd ja to znam :] Można też zanurzyć koniuszki(tak to się pisze?) palców w wodzie.Ponoć też działa :S

Wybraniec Ludzi 04-05-2006 15:30

@up

jak my tak robilismy kiedys na koloni to nie dzialalo

No jak to co ? Poznajemy kolonistki i wsypujemy sol do butow wtedy kiedy mamy isc na jakos dluzsza wycieczke piechota ;]

gorgi 04-05-2006 18:25

Dziewczyny, dziewczyny, i dziewczyny, czy wspomniałem już o dziewczynach? xDD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39.