![]() |
Co robicie na koloniach ?
Niedługo wakacje no i oczywiście jak co roku jade na kolonie no i nie chce aby były nudne np.: Ja ukradlem w tamtym roku klucz od pokoju wychowawców i gdy poszli spać to ich zamknąłem i rano otworzyłem drzwi, oczywiście nie musze wspominać żę po tej nocce cały hotel wyglądał jak pobojowisko :P .Chodzi mi o to jakie jaja robicie na koloniach?
|
Jest/był już temat od psikusów.
|
Cytuj:
|
HAHAHA!! Ale smieszny jestes, nie ma jak zabrac klucz wychowawcom na koloniach!! ekhm, niesmieszne...
Durny temat zrobiles, nie ma o co sie pytac na forum tibi niz o to co robimy na koloniach, co nie? Nienawidze koloni, bo zawsze sie trafia na wpol splesniale domki z niczym w wyposarzeniu... ogolnie kolonie sux! ;P |
Podglądamy dziewczynki... i chłopczyków ko.... grających w karty. Chcesz jeszcze coś wiedzieć, mój drogi? :*
|
heh czytam tak ten temat i przypomnialo mi sie stare dobre American Pie, a szlo to mniej wiecej tak:
"This one time, on a scout camp, i stuck a flute into my pussy..." kto ogladal, ten powinien kojarzyc ;) @DOWN Cytuj:
|
Mordujemy! Grabimy! Trujemy! Gwałcimy! Palimy!
@up: No tak, ale musisz przyznać - wyżej wypisane 'rzeczy do robienia na koloniach' naprawdę r0x ;o |
Cytuj:
|
na koloniach robie zawsze papierowom versje tibii i gramy przez 2 tygodnie 24 h na dobe he he he
|
Poznaje kolonistki,robie jaja,robimy sobie rpg. Właściwie to co można robić na koloniach?Przecież tam jest mało czasu wolnego :S
|
wale w gas
|
Pilnuję żeby barany nie puścili ośrodka z dymem.
@down Jeszcze nie, przecież dopiero kroczki robię, teraz na dwójkę jadę, dopiero po niej mogę być animkiem, ale jakoś mi się nie spieszy :> |
@Scor:
Wnioskujac po krzyzyku w podpisie i wypowiedzi powyzej.... ANIMATOR!? |
Cytuj:
|
Do cafe i w tibie :D TAKIE JAJA !!!
|
Cytuj:
|
@up
Mi się wydaje jednak, że nie była to ironia... @Topic: Przedewszystkim wrzucaliśmy rok temu chłopakom do majtek (bez zaglądania) zwykłą sól... Po 2 godzinach chłopcy się zlali na łóżko i były niezłe jaja ;D. Albo braliśmy rzeczy chłopaków i ukrywaliśmy je w różnych pokojach ;)... jaka była zlewa jak przyszedł taki chłopczyk do pokoju dziewczyn i powiedział "szukam moich majtek'' hehe ;). |
Sól ,sól,sól. Skąd ja to znam :] Można też zanurzyć koniuszki(tak to się pisze?) palców w wodzie.Ponoć też działa :S
|
@up
jak my tak robilismy kiedys na koloni to nie dzialalo No jak to co ? Poznajemy kolonistki i wsypujemy sol do butow wtedy kiedy mamy isc na jakos dluzsza wycieczke piechota ;] |
Dziewczyny, dziewczyny, i dziewczyny, czy wspomniałem już o dziewczynach? xDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:39. |