![]() |
Yy.. fotek nie widac/nie ma?
Edit: Teraz juz sa.. ale jakie O,O Congz!! |
O.o Tu nic niema czy mi sie wydaje.
|
Thx raul za pomoc hrhr~
|
ale psychole :PP !! gratz, wielu marzy o czymś takim ;]
|
też gram na titani no chlopaki gzgzg
|
Na Morganie lepiej.
Ale i tak całkiem, całkiem Ci te zdjęcia powychodziły. ;] |
Loot slaby jak na 23h :) ale i tak gz
|
Loot byl wystarczajacy pamietaj ze wtedy bp sd to 4k a bp uh 2k :) a czesto nawet taniej w zamian za pro , a cenki itemkow byly wyzsze
|
239 bp sd = 956k liczac po 4k za bp
130 bp uh = 260k liczac po 2k za bp Lacznie daje to 1216k czyli 1,2m jesli ktos tak woli ;] 27x blue robe 3x g arm 55x SS Niewiem czy dobrze licze ;] ciemno na ss`ie ;] B Robe kiedys 50k 50k * 27 = 1350k G Arm kiedy nawet po 150k ;] 150k * 3 = 450k SkullStaff ... niemam pojecia 15k ? 55 * 15 = 825k 1350+450+825=2625k 2,625m - 1,2m = 1,425m Ceny sa zawyzone ... bo po takich raczej niesprzedali ... ale i tak przynajmniej 700k byli na + Wiec wydaje mi sie ze sie oplacalo ;] dodatkowo ze zrobione 4m expa ;]. |
Skad braliscie runy??I jak to doniesliscie??:DNie wiem ile lacznie to wazylo wiec sie pytam , a na runy chyba sorc by nie mial tyle capa na tyle bp xP
|
Cytuj:
Ze sklepu.... :P A runy ciągneli po ziemi, często się tak robi. @topic: Omffg.... Respekt dla ciebie mi bo chyba oczy wysiadły po tylu godzinach grania no i gratz eexpa 4mln... nononono GRATZ GRATZ :) |
Nice, gz expa, lvl no i loota, bo naprawde niezły ;)
Ciekawe czy robili jakieś przerwy czy grali non-stop :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
odrazu kretynie? moze jest nwbe i niedoczytal daty -.- po co mu odrazu jechać? ty też pomyśl zanim coś powiesz...
|
No Panowie wy też błyszczycie i co że ktoś mu runy ukradnie ?? Biega tak szybko, że typa dogoni a jeżeli dalej nie będzie mógł odzyskać to parę sd i złodziej śpi......
Nie jestem newbie.... Nie raz ciągnołem runy w plecaku po ziemi na hunty.. A loota jak myślicie jak przynieśli?? No myślicie, myślicie o.0 coś nie widać, też ciągneli po ziemi... W to miejsce idzie się dość długo więc chodzenie tam i spowrotem nie miało by sensu.... I po co odrazu takie bluzgi? Jak nie panujesz nad swoimi nerwami to zmień forum ;) Cytuj:
Cytuj:
@Do Moderatorów: Wiem, że ten post w żaden sposób nie jest związany z tematem, ale napisałem go, aby obronić się. |
Blue robe szlo po 30k~
ss po 10k Na demone nie da sie tachac runow , calmek corangor , aija , chris basso i gammarus corangor mieli pol dnia biegania , w locie nie bylo 55 skul stafow tylko 66 , nie ma tyle sqm zeby wszystkie polozyc. |
Cytuj:
Tak zrobilem 10 minutowa na obiad i kolacje ;) |
Elegante
Zajefajne screeny chcialbym miec takie eq ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |