![]() |
66 EK owned by 58 MS i 65 ED Thoria. Look !
|
Standardowo ładna akcja;) jak zawsze own3d padł za to ze drasen kiedys na nim pykał;) i nadal chyba pyka pozatym;) bral udzial w wojnie w przeciwnej guild
Enjoy |
Film mi sie podoba jak wszystkie z Thori, mają tą akcje :D
Pozdrawiam Sowa. |
2 polaczki pizgajace z aimbota bija knajta nie potrafiacego sie uhnac
|
Aimbota? Lol
Masz tam gdzies w konsoli ze mam bota? Pozatym ten najt umial sie uhac, a tak wogole to zobacz ze mam conajmniej 2 pufki tylko ze przeslonione potem target lostem -.- Widac ze jestes nubem synku ;/ |
~Olorion.
Aimbota powiadasz Aima mi nie zazucisz poniewaz tego nie uzywam nie zapszecze ze mam light hack i nic wiecej. ale aim nie mam i nigdy nie bede miał pr 23 2006, 16:41:07 CET Killed at Level 74 by Vilshion and by Klockren Apr 13 2006, 12:07:26 CET Killed at Level 75 by Chompollet Tzetzi and by Driquette Widze ze Tobie ostatnio sie nie uklada wiec nie wypowiadaj sie bo kto tu jst "polaczkiem ktory sie uhac nie umie"? |
ci to zawsze kogos ubija :D
|
po prostu wymiatacie najlepsze filmiki chyba z thori ;p :D:cup:
|
Wiesz powoli wszystkich wykaczam wtedy kiedy nie mogłem nic zrobic a oni mnie bili lub cos;) tym bardziej to drasena kumpla char na ktorym tez gral;] jeszcze mam jeden target;) niedługo zobaczycie;]
|
Cytuj:
|
66 najt ma okolo 1100~ hp ;] jezeli by sie uhal tak przy 700 by nie padl;] moze wyckał i zaczelo go trzeba i nie trafial uhem;] poprostu ma rox pvp;]
|
Czasem wystarczy lag + nie trafienie uhem i juz ciezko sie z reda wyuhac.
Aimbot? Olorion lol ! Chlopcze, Ty chyba nigdy aimbota nie widziales... Wez lepiej pomysl, zanim napiszesz posta. A co do samego filmu, to ladny frag, co tu duzo gadac... |
Mitu niewiem czy wiesz ale all twoich kumpli pozabijamy :)
|
Cwanish jak narazie to mi nikogo nie zabiłes i hacka miales:P?
|
Hehe. Gratz kolejnego fraga xD A ile to już ich było?? ;)
Swoją drogą też niedawno grałem na thorii, ale skończyłem :p I do innych, o jakim wy tu aim-bocie biadolicie? =.=" Oglądnijcie pierw film... P.S. Powodzenia w następnych fragach x] |
Cytuj:
|
Coś mi się zdaje, że bot ;p Każdy SD trafiał ;) No chyba, że taka celność wyrobiona ;)
Szkoda, że całego loota nie pokazano... bo jeśli to co pokazaliście (BP, troche kasy i Crus-H) to taki se loot ;p Pewnie miał troche run i loota. No cóż... ;) ~gj? |
Cwanish o ile bedziesz mógl wyjsc z pz:P a taki msg przed chwila dostałem
19:32 Macten: if u dont leave now u will die, I just give you an advice 19:32 Macten: I dont want u as enemy co do loota wypadlo po za tym duzo uhow 10 bp uha ;] Co do bota mowcie sobie co chcecie uzywac nie uzywam;] Comment more |
afff
Cytuj:
blablabal zamknij ryj |
Cytuj:
Ten Sorc i Druid zawsze trafiajac sadza combole po 400 okolo. Mniejwiecej tyle samo uhasz sie na takim lvlu na knighcie. zalozmy ze knight raz nie trafil uhem bo mial laga na 1 sec, to juz nie mial prawa zyc. a tak swoja droga Olorion, jak sie nie znasz na matematyce z podstawowki to sie nie rozpisuj na forum. ( I jeszcze to oskarzenie o bota ) www.zal.pl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |