![]() |
Szybkość z bohami i bez...
Witam , mam 37 lvl i zakupiłem bohy.
Zauważyłem , że mając je na sobie moja szybkośc wcale nie wzrosła. Może chodzę trochę szybciej , lecz jest to baardzo mała różnica. Słyszłem , że bohy od jakiegoś lvlu działaja naprawdę lepiej. To prawda ? Jeżeli temat był to sorry , lecz szukałem i nic nie znalazłem ;( Z góry Thx za pomoc ;p |
może sandały kupiłeś? :P A na serio to ci się tak zdaje, tak naprawwdę chodzisz szybciej;) A to że bohy działają od X levelu to nieprawda. Tzn jak masz wyszy lvl i masz bohy to szybviej chodzisz bo szybkość też od lvla zależy
|
lol
You see boots of haste.It weighs 7.50 oz. Bohy...
Jest minimalna różnica , może narazie kupić np Demon Shield a bohy na 45 lvl ? |
Bohs
Może ktoś inny się wypowie ? :p
|
Odpowiedz wątku
Na twoim level'u chodzi się w butach prędkości szybciej ale widać tylko niewielką różnicę.
Dopiero w granicach 40-50 lvl już są jakieś postępy :p . |
Bohs
Więc na tym lvl inwestować w Defa poszczególnych części eq ?
|
Powiem tak ze bochy dodaje 40% do twojej szybkosci maksymalnej I predkosc bohy zalezytylko i wylacznie o od lvl A o co chodzi jesli masz wiekszy lvl to szybciej chodzisz a jesli masz bohy to do tej calej szybkosci dodaje 40% wiec jesli grasz na pvp i masz malo kasy zainwestuj w bohy (pk) a jak pk to szybciej uciekniesz a jezeli grasz na non-pvp bohy kup na 50 lvl
P.S Sorki za ortografie i mam nadzieje ze pomoglem A i zapomnial bym Pal 30+ lvl bohy zawsze pvp - non pvp Mag - Patrz pal Knight - patrz opis u gory |
ja bym raczej zobaczył ile mam framerate(klatki) na sekunde :p jak 20 to nie dziwie sie że róznicy nie ma XD
btw. options>graphic>advanced |
Bohs
Gram na Non Pvp , a przecież nie jestem palkiem ani sorc/drut więc nie uciekam raczej przed monsterami ;p ani przed Pk
|
Cytuj:
|
co za zbierznosc, tez mam 37 lvl i tez mam bohy... a tak na serio to pochodz 1h z bohami i nagle je zdejmij... zobaczysz roznice...
|
Bohs
Nie wiem czemu , ale chyba sprzedam bohy ;p
kupic rh zamiast cruza czy demonke zamiast vampa ? |
na 30 lvlu wyprzedzalem 50 ;] roznica jest zauwazalna, dla ciebie to troche a polaz z jakims kolega o 25 lvli wiekszym i bedziesz lazil tak jak on. slyszalem wiele teorii o % o lvlach etc. jednak to co mowie jest sprawdzone. pozdrawiam
|
Cytuj:
Co prawda "we do not guarantee its accuracy", ale erig jest stroną raczej sprawdzoną, a Dagor ma level około 200, więc doświadczonym graczem jest, a że chciało mu się w formuły bawić, to tym lepiej ^^ |
Ej,o co chodzi z tymi klatakmi na sekunde??czym wiecej to znaczy ze na danym komputerze się szybciej chodzi?Bo ja mam średnio 40.
@UP to nie prawda,bohy nei przyśpieszają o 20lvl nie gadaj bzdur. |
@up
Ty idioto, wymadrzasz sie a bohy naprawde przyspieszaja o 20 lvli. Mozesz sobie sprawdzic to na erig.net. Kretynie!!!! |
Cytuj:
Cytuj:
|
@UP
Poprostu wkurza mnie koles ktory ma 13 lvl i pewnie w zyciu bohow nie mial i mysli ze wie o nich najwiecej. Grrrrrrr... |
lol
Ja juz dawno przestalem wierzyc w to co na erig.net pisze, wiec nie bluzgaj tu i nie ufaj tak jednej stronce ;o bo to wcale nie musi byc prawde nc
|
@Up.
Więc jak to możliwe że 35 palem z bohami biegalem równo jak 65 knight? Dziwne co nie? Ja mam wogle odmienne zdanie niż ta teoria i wogle szybkości postaci. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |