![]() |
Drag lord na powierzchni?
A wiec mam pytanie czu znajduje sie jakis resp Dragon Lorda na powierzchni? Nie jest wazne czy facc czy pacc.
Mam zamiar zsolowac Dla, a mysle ze na powierzchni jest duzo latwiej (duzo miejsca). Jestem palem na 41 lv, z 78 distaem, ejzeli znacie jakeis ine dobre miejsca do solowania dla to piszcie... |
siema neo ;) dl'a nie ma na powierzchni ale jesli chcesz dosc duzo miejsca to jest (pacc) w gorach ank jest duzy final room 1czy 2dragi i 2dl lurujesz 1dl (bez problemu sie da -.^) i na opkolo schodkow sie krecisz dostajesz tylko czasem gfb a wave prawie nigdy wiec bezpiecznie :)
jeszcze 1miejsce jest ale blisko dl'a jest duzo dragow, dragon lair pod thais |
na tym lvlu i skillach to dl zrobi ci kuku zanim zdarzysz napisac "ala ma kota a sierotka ma rysia". prawde napisal poprzednik nie ma respu na powierzchni. zamiast na lordy lepiej sie przespaceruj na poh na geesy..
|
@up
Gsy mi sie nudza, i dla twojej wiadomosci zsolowalem dla, 2 mfki poszly 2 explo i 2 hmmki. Solowalem tak jak powiedzial blon kolo thais na d lair, niestety nie polecam tego miejsca poniewaz w kazdej chwili moze wyskoczyc inny drag (tak jak mnie, i kolega musial sie nim zajac), co moze doprowadzic do deda. Pozdro Zafe :] |
Idz na edron (nie jestem pewny ale na -1 jest 1 lub 2, bo dragi bilem tam i w pewnym momencie 1 zobaczyłem więc run)...Możesz wbić 50 i wziąć jakiegoś drugiego palka 60 i na deep fibula for fun:evul:
|
Cytuj:
gz neo :) |
z tym solowaniem musiales miec niezwyklego farta. jakis lagodny dl..wybrakowana wersja? majac 500hp naprawde mozna pasc w sekunde..
|
Po spawny DLi na powierzchni i Demonów na balkonie to zapraszam na test server.
A co do tego solo, to już nie robią DLi takich jak kiedyś najwyraźniej ;) |
kiedyś se Dle łaziły po powierzchni jak ktoś je wyropował i lurował gdzieś z poha...
|
@szymon287
czytanie ze zrozumieniem się kłania -.-" |
Cytuj:
|
Ropowanie
Ja nie radziłbym ropować dragów, bo one są ciężkawe i mogą cię przygnieść:P
<joke> A co do wypowiedzi, że kolega nie poradziłby sobie z D lordem, to się nie zgadzam. To wzystko zależy od taktyki i dokładności. Ja swoim palkiem na 18 lvlku jechałem zwykłe dragi z pal... bez problemu:) Pozdro dla wszystkich |
drag to nie dl. pomiedzy tymi potworami jest taka roznica jak pomiedzy maluchem a porsche. to i to samochod jednak roznia sie moca. nie twierdze ze nie zsolowal dla tylko uwazam ze mial wyjatkowego farta.
|
Cytuj:
:) ale w porównaniu tzn.- jego lvl contra - dl. i mój lvl contra- drag to chyba się dużo nie pomyliłem, co? A tak szczerze to dl. znam tylko z obrazków i komentarzy:p Ale jeżeli nie mam z czymś racji to sorki i zgadzam się w pełni z tobą:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |