![]() |
Gdzie "on" jest? :>
Gdzie "on" jest? Jak tam doszedł? Kto śpi w łóżku? O co chodzi w tekście z książki? Ja wam tego nie powiem :D
edit: oszzzzzz zapomniał bym linka :P http://rapidshare.de/files/19321347/7dwarfs.rec.html |
Ciekawe, ale i tak jesli otworzy sie drzwi do tego człowieka ktory tam spi to nie rozwiaze zagadki bo on spi :P. Moze ta osoba wstaje w jakims okreslonym czasie i wtedy można z nią konwersować?
|
Ciekawe miejsce, nigdy wczesniej tego nie widzialem :o, wie ktos jak tam dojsc?
|
Śpiąca królewna i siedmiu krasnolódków...
|
Nic specjalnego :)
Ten pokoj to tak naprawde nic specjalnego, znajduje się w kopalni w kazz.
p0zdr0 :] |
i zeby ten krecacy jeszcze uzywal magic light wanda...a to rumun uzyl utevo lux i widac 1/3 ekranu-.-
ps tam jest "zatrute" jablko.."zla"czarownica, 7 krasnali i spiaca osoba....:> bardzo lubilem ta bajke jak bylem mniejszy;p |
Hmmm... no ciekawe, ciekawe... nigdy tam nie byłem. A tu macie tłumaczonko tego tekstu z pamiętnika, takie pośpiesznie pisane (i to w dodatku przyjaciela, za co mu dziękuje =)).
Dear diary, this nice old' woman brought us some fine beer. I guess its ok to help her with this apple mailing service she wants to start. If only this human girl would shut up. We all regret to have granted her hospitality. This gal has the appetite of a rotworm and if you don't watch her every second she'll drinks all our beer and starts throwing things and demanding for some prince'. --------------------- Drogi pamiętniku - ta miła starsza kobieta przyniosła nam trochę świetnego piwa myślę że uczciwie jest pomóc jej z tą usługą wysyłania jabłek (?) którą rozpoczyna. Tylko żeby ta ludzka dziewczyna się zamknęła. Wszyscy żałujemy że przyjęliśmy ją gościnnie. Ta laska ma apetyt rotworma i jeśli jej nie pilnujesz cały czas, wypija całe nasze piwo, zaczyna rzucać przedmiotami i żąda jakiegoś księcia... |
:<
Ja wiem , gdzie to. Ostatnio tam expiłem i padłem od tych 7 guardow i witch
:( , zapomiałem mana shielda wziąśc ;/ |
rehost plz!;(
|
chyba 10 raz na tym forum...
|
Eee ... może jakiś rehost? :)
|
zobaczcie date powstania topicu ;S a przede wszystkim sam temat.
|
Ten film jest na forum w temacie "Zwiedzaj z Cichym".
|
nigdy tam jeszcze nie bylem ciekawe...
|
<rapidshare.de>
File not found. |
bosh archeolodzy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |