![]() |
Pk na Xerenie niezly loot :>
|
Co prawda moglismy zagarać troche lepiej i tego 1st 25lvl chara ubić ,ale i tak jest dobrze. Mam nadzieję ze jeszcze niedlugo i powtorzymy pkowanko :)
Komentować [ siny xerena ] |
Lol
siny xerena jestes extra odemnie i od moich ziomkuw nie raz padles hahahahahhaha jestes żałosny xDDD ale filmik dobry .
niedługo ja zrobie filmik jak bedziesz nasza ofiarą po raz 4albo 5 chyba :D |
Apr 15 2006, 21:59:10 CET Killed at Level 9 by Darosz Master
Apr 15 2006, 20:34:28 CET Killed at Level 9 by Kitashi Paker Apr 17 2006, 13:10:44 CET Killed at Level 13 by Melepete a jednak tylko 3 razy padłes ;/ z naszej reki ale nie bój sie jeszcze bedzie okazja:D |
Buhahaha mój kumpel z podwórka cie zabił hahah :) No wspominał coś, że jakiś 3 łebków go napadło i ubił twardziela ale nie wiedziałem że to tak wyglądało :p A tak apropo to on miał tylko 1 SD w plecaku niestety trafiło na ciebie :P Ale mily z niego chłopczyk nieprawdaż ? ;)
Ziutson pozdro :* :) |
:) ladny filmik tylko szkoda, ze tylko raz byl dobry loot (dragon shield na poczatku),bo zaslugiwaliscie na wiecej B) wszystko nice, ale ten Young Devolver nieźle was roz***al.. GRATZ dla niego;) jeśli bedzie next filmik w waszym wykonaniu, chętnie obejrze :)
:evul: NEW SERV PLAX:evul: |
Hehe oto jak powinno wygladac pk 21 sorca i 20 knight i 10 druida szkoda ze sd nie miales moze by kilku innych padlo, a co do loota? D-shield na najnowszym servie chyba jest cos wart
|
Fajne pekowanko tylko szkoda, że nie miałes SD. ;)
|
TY IBANEZ mnie nikt nie zabił idioto ani razu nie padłem swoją postacią :D juz mam red skull'a ale niedługo sie wpadnie z kumplami po Siny Xerena B)
może wtdy nakrecimy filmik |
Cytuj:
Przeczytaj najpierw dokładnie co ktoś napisał a potem to komentuj... "idioto" |
Yea, udało mi sie nie paść :]
Wiedzialem że nie mam szans na 3 to pobiegłem do jaskini soldków i "poprosiłem" ich o pomoc :] @OFFtopic Piqq dojdziemy do porozumienia w sprawie World Trade ? Pozdro Ibanez =* |
Ładnie ładnie:)
|
Xerena zyje
Witam wszystkich jak leci :) Nudzi mi sie wiec pisze :] A filmik OK ja bym to lepiej rozegrał
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |