![]() |
94 ek pada jak Maciu¶ z klanu
Nie wiem czy to było ustawione, ale mi w głowie się nie mieści...
http://tibicams.tibianetwork.net/get/8678 A to kolejny film z serii spuchniętej twarzy Maćka http://tibicams.tibianetwork.net/get/8672 Ten 2 film to naprawde mnie przeraził, koleś miał UHY i nic. OtS? |
Rzeczywi¶cie dziwne...żeby dać się trapn±ć w takim miejscu....
|
Czemu tylko 1 osoba miala skulla ?? oni w party byli ??
btw co masz do maciusia!!! |
Miejsce trapu trochę śmieszne jak na 94 lvl.
Czemu jak Cię koleś atakował to nie wyskoczyły Ci mieczyki?Tylko dopiero pozniej. |
Nie wyskoczyly mu mieczyki bo nagrywal korzystajac z tibicam ng wiec nie dal reloga. Zapalily sie kiedy ktos ponownie uzyl fire bomby
|
A się trzymał : p wkoncu padl, co za emocje : )
|
nie poruwnuj go z maciusiem z klanu przeciez on ostatnio sie napil i lezal w wannie wiec z niego kozak jest:D
Zeczywiscie dziwna sytuacja :confused: |
Po 1. każdy nawet wielki PRO ma chwile kiedy zachowuje sie jak noob, może jakis tutaj nie przemy¶lany 'click' itd. :)
Mi sie wydaje, ze jak na taki lvl to te posuniecia to były zwykłe "objebki" [czyt. zdarza się]. Na przykład Tetro Aurelius z Kyry też miał taki ZONK. Zdarza się i tyle. A co do Maciusia: łazienka jest zamknięta:) |
No ale co sie, co sie stało? :P
Tak ze go trapneli. W tyle osób to chyba nie jest aż taka wielka filozofia. Może miał laga czy co¶. I tak nawet długo sie trzymał. Nice ;] |
No ta, każdemo może się zdażyć, ale spuchnięta twarz to spuchnięta twarz.
Maćku! A tu Maciu¶ z browarkiem w wannie leży. A tak poza tematem to najbardziej bawi± mnie 2 fragmenty "co się stało?" 1. Ten Maciu¶ w tej wannie na pocz±tku to leży jak jaki¶ kawał drewna albo jak Maciusiek byłby sparaliżowany. 2. Bawi mnie też jak ten kole¶ hiper taxi krzyczy "Maćku!!" (on też taaki troszke spuchnięty). eauheu |
POWIEM TYLKO JEDNO
POLAKOM GRATULUJEMY OTS'a :/ |
DAj srubokret xD taki se ten film pewnie ten 94 ek kupil postac albo niespal pare dni lub ewentualnie babka grala za niego :D
|
Maćku mój synku co sie stalo, co sie stalo, co sie stalo, co sie stalo:D
Fzowny tytuł sciagam filmik :) |
@All. CO SIE STAO?! *
|
EK lvl98 * n/c... albo grał jego brat, albo hack... nie rozumiem jak 98 ek nie może się uhn±ć... znam przypadki, że go¶ciu był tak zaskoczony, był w takim szoku, że padł a miał UH i SD... no i eq... ale to 10-25lvl...
EK lvl94 * ciekawy trap ;) szkoda, że go¶ciu zacz±ł kręcić dopiero podczas jego "dobijania"... pewnie ten ek miał AOL'a... chociaż on umiał się uhn±ć ;p Pozdro! |
Szkoda Ze Polaka Zajebali =/B) B) B) Ale Co Tam :/
|
Ekhm po kiego hu** ten knight sie tam, pchal tam nawet nooby moga trapnac co za sztuka pozniej to juz byla kwestia czasu
|
Cytuj:
A Tobie gratulujemy glupoty. Przeciez widac ze krecil TibiaCamNG @TOPIC huhu miejsce trapu moze byc kazde... wiedz tutaj sie nie dziwie. ale tak jak on padl to mnie zdziwilo :P btw. co sie stalo? |
Cytuj:
|
Lol, jak padl jak noob? Ciekawe jak ty bys uciekal od 15+ osob, czy bys dobrze droge wybral, fakt popelnil fatalny blad ze tam pobiegl ale koles byl w szoku i popelnil blad.
Po drugie, jego zajebista gildia mu nawet nie pomogla zamiast nawet prubowac odtrapowac albo uhac go to stali jak buraki i sie patrzyli. A co do jego deada, no wiadomo kiedys musial pasc, a do tego Sky4~ jak nigdy nie grales najtem to zamknij pysk, wystarczy ze bp uhow mu sie skonczy, bedzie chcial otworzyc kolejny a tu wleci mu combo i nie zdarzy sie uhnac, no ale coz sa ludzie i taborety :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |