![]() |
[Furora] Vamp solo by 10 lvl Pall < free area>
No więc Solowałęm Vampa 10 pallkiem, <na dole pohu> filmik trwa 32 min, od 27 jest akcja, przewincie sobie niezła faza była 2hp, odbieg, i uh :P Ossstrooo ! xDD
http://rapidshare.de/files/19697256/...0Pall.rec.html Polecam, i pozdro dla przyjaciół : Kuba, RobaQ, Pavlo, and more... SZCZEGULNE POZDRO I DZIĘX DLA MATIEGO! ! ! <w tibi Yeebaczysko> on ufundował mi runes, arrows eq. Miłego oglądania. KOMENTOWAC,PLXXX!! Pozdrawiam, Immortal Bolter:cup: |
Haha mocne Gratz :) ale 2 hp rox :D:D
Gav~ |
no ostro było, :P Dzieki :D
|
Hyhyhy xddd 2hp :)
Vamp to nie zabawka :D Człowieku gdybyś widział moje skile... GZZ Solo no i loota :P |
Taaa... Loot sie udał :P <mogło byc gorzej:D>
|
Najpierw mi cos tu nie pasowalo jak Ci lal po pade/parenascie hp, ale jak ci zawalil 106 to juz wiedzialem ze jestem w domu;p WIELKIE GZ.
|
rehostejszyn plax xP
|
Lol uroczy filmik xD
|
Cytuj:
ps moja przygoda z vampem skonczyla sie na 4 hp:D |
Film do bani, nudny, meczyles sie z nim jak 20 lvl knight z demonem. Suuuuux nie warto sciagac ~!!!~
|
Cytuj:
|
Heh, nieźle. Głupi był ten lag co Ci combo wtedy walnął. 2hp rox ;)
W końcu dowiedziałem się, gdzie te vampki na facc są... ;) Gz i thx :) |
fajny filmik :)
|
Cytuj:
Jeśli filmik był aż tak zły, to nastepnym razem zrobie solo Orshabaala na 15 lvlu ;S;( Dzięki za pozytywne commenty, nastepnym razem, zrobie filmik z expiarni na pohu, ale to koło 25 lvlu, <Wtedy moze sie za gsy wezme ;) no i vampa sobie powybijam kilka x :)> Pozdrawiam, Immortal Bolter |
....
na co Ci commenty ? -.- OMG
|
czego nie moge sciognac? : >
|
Cytuj:
moim zdaniem filmik nie zly:) moze i troche za duzo waste,ale i tak gz dla tego palka B) |
komentujcie :P
|
...
Ty się spodziewasz aż tylu komentów.... <powodzenia ;p>
Chłopie, czy ty zrobiłeś tylko ten char dla filmiku ^.- ? Pozdro Gory~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |