![]() |
skile - tlumszcznie - pomocy!!!!
In addition to the loss of experience points, characters also lose skills points on dying. However, this does not mean that your character will lose points in every skill because of the way skill advancements are calculated. If your character was close to an advancement in a given skill when he died, he may actually not lose a skill point at all, although he will take much longer to advance in that skill again. Similar to experience loss, skill loss will be reduced if a character is promoted or if he has received one or more blessings.
czy ktos mi to moze prztlumaczyc z tegi ci ja przeczytaem to tam pisze ze jak zrobisz zkilka to po smierci musisz dluzej trenowac zeby go odzyskac ;( ale wole byc pewny, jak mzna o cale prztlumaczcie, plz :baby: |
Na dodatek, ze tracisz punkty doswiadczenia, postac traci tez skille podczas smierci. Jednakze to nie znaczy, ze twoja postac straci skilla w kakzdej kategori poniewaz wzrosty skilli sa kalkulowane. Jesli twoja postac byla blisko awansu w skillu kiedy zginales prawdopodobnie nie straci skilla, ale jednak zajmie mu to to wiecej aby skillnac. Podobnie jest z utrata expa, jesli postac ma promocje lub jesli dostal 1 lub wiecej blogoslawienstw utrata skilli(expa tez) jest zredukowana.
|
dzieki :D
z tego wynika ze ded nie wplywa na bezwzgledny czas treningu skila :] ulzylo mi ps. czy blogoslawienstwa wplywaja na stopien utraty skila ?? :baby: ?( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |