Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Czy to jest aby normalne? :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76139)

VelLavolta 06-05-2006 15:41

Czy to jest aby normalne? :D

Dodam tylko, że takie coś zdarza sie raz na 100 lat xD

http://rapidshare.de/files/19106683/...ravai.rec.html

Grzesiex 06-05-2006 15:45

ten filmik juz tu byl na forum, po co 2x ten sam filmik zamieszczac?

Etoric 06-05-2006 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzesiex
ten filmik juz tu byl na forum, po co 2x ten sam filmik zamieszczac?

moglbys chociaz dac jakis dowod...a jak nie to chociaz napisac o czym jest-.- bo musze to sciagnac i sam zobaczyc czy bylo czy nie:|

ps film jest o tym dzonie co na 10 levelu znalazl na foldzie makrujacego knighta z sorcem;p wylurowal ich i przy malej pomocy minosow i rotow pozbawil ich kilku tysiecy expa;p

Fillipex 06-05-2006 23:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric
ps film jest o tym dzonie co na 10 levelu znalazl na foldzie makrujacego knighta z sorcem;p wylurowal ich i przy malej pomocy minosow i rotow pozbawil ich kilku tysiecy expa;p

dzieki inteligencie za spoil filmu... teraz nawet nie musze go ogladac...
ehh.. -.-'

Sylur 07-05-2006 00:01

@up to po co idioto czytales jego posta ?
mogles sie domyslic ze w edicie napisze o czym byl, omg

Etoric 07-05-2006 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fillipex
dzieki inteligencie za spoil filmu... teraz nawet nie musze go ogladac...
ehh.. -.-'

ty jestes intelygentny dzon x ) ten film byl juz na tym forum...pare dni temu;]

Midrah 07-05-2006 00:09

Nice Nice

Ladny filmik ale goscia wyrolowaliscie:)

Sir Stas 07-05-2006 01:25

Re:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sylur

No niestety sa rozni ludzie na swiecie post juz byl i jest glupi ten film jak cholera :/ ale za to smieszny ;)

Fillipex 07-05-2006 02:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sylur

OMFG!! Co mnie obchodzi co on w edicie zrobi.... nie spoiluje sie filmow... zapraszam do regulaminu najpierw... a idiota to mozesz byc Ty tutaj... o.0

Cytuj:

ty jestes intelygentny dzon x ) ten film byl juz na tym forum...pare dni temu;]

Te... to ze byl to nie znaczy ze kazdy go obejrzal... ja mam ciekawsze zajecia niz siedzenie na forum calymi dniami i ogladanie wszystkich filmow tylko po to zeby byc nabierzaco.... i to ze byl to nie znaczy ze mozesz go spoilowac... regulamin plx

Etoric 07-05-2006 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fillipex
Te... to ze byl to nie znaczy ze kazdy go obejrzal... ja mam ciekawsze zajecia niz siedzenie na forum calymi dniami i ogladanie wszystkich filmow tylko po to zeby byc nabierzaco.... i to ze byl to nie znaczy ze mozesz go spoilowac... regulamin plx

omg:| zaloze trzeci temat z tym samym filmem, nazwe go inaczej i bedzie nowy film dla tych ktorzy nie ogladali 2 poprzednich tych samych filmow? idz sie lecz czlowieku

NinJa 07-05-2006 12:30

Eeee nie przejmujcie się Filipkiem bo to dziecko, tak naaprawdę to ja ciągle widze jego komentarze. Tak jakby naprawdę ciągle na forum siedział.
Btw. On ma 13 lat

Koszyk 07-05-2006 13:16

Dobry film :). Nawet nie wiedzialem ze tam moza zejsc na foldzie :D pojde kiedys pozwiedzac.

Fillipex 07-05-2006 13:23

Cytuj:

omg:| zaloze trzeci temat z tym samym filmem, nazwe go inaczej i bedzie nowy film dla tych ktorzy nie ogladali 2 poprzednich tych samych filmow? idz sie lecz czlowieku

Powiedzialem juz, zapraszam do regulaminu! Nie spoiluje sie filmow... to ze jest drugi temat z takim samym filmem to jedynie modki powinni go skasowac.. ale to ze juz tu byl ten film nie jest zadnym argumentem by spoilowac go!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NinJa
Eeee nie przejmujcie się Filipkiem bo to dziecko, tak naaprawdę to ja ciągle widze jego komentarze. Tak jakby naprawdę ciągle na forum siedział.
Btw. On ma 13 lat

po 1 to skad Ty mozesz wiedziec ile ja mam lat co?!?! o.0
po 2 na forum jestem jak mi sie nudzi i nie gram w tibie...
po 3 ze 13 lat to pewnie masz ty piszac takie bzdury wyssane z palca

@topic
close topic...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20.