Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   CipSoft znowu dal... pupy (?) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76146)

Zao 06-05-2006 16:03

CipSoft znowu dal... pupy (?)

http://i3.photobucket.com/albums/y85/Devlar/UO0011.jpg

Jesli nie wszyscy zauwazyli - spojzcie na banner na tibia.com. To nie jest fake... Sorry ze tutaj, ale chcialem zeby wszyscy zobaczyli, a "gazetka" to jednak gazetka ;-)

Stożek 06-05-2006 16:29

Hehe ;) Pewnie to prowokacja sprawdza sobie kto wchodzil na banner a pozniej ich tepia za uzywanie bota... A tak na serion obsluga strony chyba nie wiedziala o co chodzi z tym Tibia NG.

mani 06-05-2006 17:01

Tak bardzo chcieli zarobic na sprzedazy miejsca na reklame ze nie pofatygowali sie sprawdzic kto kupuje :) A moze CipSoft tak cienko przedzie ze sprzedaje byle komu

Gniew Mroku 06-05-2006 17:10

Faktycznie, taki banerek można zobaczyć na stronie tibia.com.
Niestety reklama ta, jest dobierana przez google, nie tibia.com, a zatem CipSoft nie może na to nic poradzić.

PS. Są ostrzeżenia za dawanie linków do google? :p
http://pagead2.googlesyndication.com...edQzum6i7Q&ai=

Pawlosz 07-05-2006 10:20

Heh jednak powinni cos z tym zrobic bo to niewypada zeby na glownej strone cipsoftu gdzie mozemy zobaczyc bany za uzywanie macro wisiala reklama ktora te macro reklamuje :p

tasamko 07-05-2006 12:09

moim zdaniem mimo ze to nie ich wina(cipow) to sie skompromitowali albo troszke delikatniej osmieszyli

Shinjix 07-05-2006 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tasamko
moim zdaniem mimo ze to nie ich wina(cipow) to sie skompromitowali albo troszke delikatniej osmieszyli

Zeby to pierwszy raz... ;)
Moze w koncu zaczna sie uczyc na bledach? Marzenia...

Polinik 07-05-2006 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gniew Mroku
Faktycznie, taki banerek można zobaczyć na stronie tibia.com.
Niestety reklama ta, jest dobierana przez google, nie tibia.com, a zatem CipSoft nie może na to nic poradzić.

Przeciez moze. W Google AdSense mozna sobie zablokowac reklamy od niektorych dostawcow.

Khazar 07-05-2006 20:43

zauwazylem to wczoraj i nawet wyslalem do PotD na tibianews.net. Ciekawey czy sie przyjmie :P Jak na razie to tibianews.net sie przenosza i nie uaktualnili PotD dzisiaj.

Rybzor 07-05-2006 21:03

Lol, padlem jak to zobaczylem, totalna kompromitacja, n/c dla tych panow

Kamlot De'Kapy 07-05-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar
zauwazylem to wczoraj i nawet wyslalem do PotD na tibianews.net. Ciekawey czy sie przyjmie :P Jak na razie to tibianews.net sie przenosza i nie uaktualnili PotD dzisiaj.

Niestety, chyba tego nie przyjma... powód? Przed chwilą z ciekawosci looknalem na tibianews.net ... i co...? TA SAMA REKLAMA!! OWN3D :D

Naolin 07-05-2006 21:59

Hehe, też ostatnio to zauwżyłem. Dziwne, bardzo dziwne... Takie reklamny na stronie oficjalnej stronie tibii. Myślę, że coś z tym zrobią. ;)

Khazar 07-05-2006 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamlot De'Kapy
Niestety, chyba tego nie przyjma... powód? Przed chwilą z ciekawosci looknalem na tibianews.net ... i co...? TA SAMA REKLAMA!! OWN3D :D

hmm nie wiem gdzie Ty ta reklame widziales, bo ja co jakis czas dzisiaj tam wchodze i nie widzialem tego bannera - tylko ten standardowy, Googlowski. Pozyjemy, zobaczymy :D

Phoelerius 08-05-2006 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar
hmm nie wiem gdzie Ty ta reklame widziales, bo ja co jakis czas dzisiaj tam wchodze i nie widzialem tego bannera - tylko ten standardowy, Googlowski. Pozyjemy, zobaczymy :D

Ten baner jest na tibianews.net dalej.
<placze>

kostooch 08-05-2006 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoelerius
Ten baner jest na tibianews.net dalej.
<placze>

Tak jak ktos juz wczesniej wspomnial - bannery obslugiwane sa przez Google Adsense, najwidoczniej admini tibia.com i tibianews.net nie dopilnowali wszystkich filtrow i stad taki zonk. Admini tibianews.net juz zareagowali.

-Maciek Mur- 08-05-2006 15:00

A ja trafiłem na banner tibia.pl:D

Wędrowiec 08-05-2006 15:33

Przestańcie gadać takie głupoty.

Reklamy Google są wyświetlane jako zwykły tekst, a nie jakieś obrazki. CipSoft po prostu żartobliwie wstawił banner bota.

Bakuo 08-05-2006 15:37

Cytuj:

CipSoft po prostu żartobliwie wstawił banner bota.
I co myslisz ze cipsoft dal sobie od tak ich baner, przeciez to jeden z najwiekszych wrogow dla tibii. Twoja wypowiedz mnie z deka rozsmieszyla <lol2>

skryhull 08-05-2006 16:33

buehehe omfg !!! dobre!
jak to zobaczyłem to się zaśmiałem, a jak zobaczyłem że to nie fake to spadłem z krzesłą!!!
8o

Wędrowiec 08-05-2006 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bakuo
I co myslisz ze cipsoft dal sobie od tak ich baner, przeciez to jeden z najwiekszych wrogow dla tibii. Twoja wypowiedz mnie z deka rozsmieszyla <lol2>

A myślisz że kto wstawia te bannery? Cipsoft! Chcieli nam zrobić żart, a wy wymyślacie, że tibia.com hacked, albo że banner się sam wylosował. Autorzy strony dali ten banner bo to przeciesz śmieszne i niedorzeczne żeby na oficjalnej stronie Tibii był reklamowany nielegalny program - dobry materiał na żart.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47.