![]() |
CipSoft znowu dal... pupy (?)
http://i3.photobucket.com/albums/y85/Devlar/UO0011.jpg
Jesli nie wszyscy zauwazyli - spojzcie na banner na tibia.com. To nie jest fake... Sorry ze tutaj, ale chcialem zeby wszyscy zobaczyli, a "gazetka" to jednak gazetka ;-) |
Hehe ;) Pewnie to prowokacja sprawdza sobie kto wchodzil na banner a pozniej ich tepia za uzywanie bota... A tak na serion obsluga strony chyba nie wiedziala o co chodzi z tym Tibia NG.
|
Tak bardzo chcieli zarobic na sprzedazy miejsca na reklame ze nie pofatygowali sie sprawdzic kto kupuje :) A moze CipSoft tak cienko przedzie ze sprzedaje byle komu
|
Faktycznie, taki banerek można zobaczyć na stronie tibia.com.
Niestety reklama ta, jest dobierana przez google, nie tibia.com, a zatem CipSoft nie może na to nic poradzić. PS. Są ostrzeżenia za dawanie linków do google? :p http://pagead2.googlesyndication.com...edQzum6i7Q&ai= |
Heh jednak powinni cos z tym zrobic bo to niewypada zeby na glownej strone cipsoftu gdzie mozemy zobaczyc bany za uzywanie macro wisiala reklama ktora te macro reklamuje :p
|
moim zdaniem mimo ze to nie ich wina(cipow) to sie skompromitowali albo troszke delikatniej osmieszyli
|
Cytuj:
Moze w koncu zaczna sie uczyc na bledach? Marzenia... |
Cytuj:
|
zauwazylem to wczoraj i nawet wyslalem do PotD na tibianews.net. Ciekawey czy sie przyjmie :P Jak na razie to tibianews.net sie przenosza i nie uaktualnili PotD dzisiaj.
|
Lol, padlem jak to zobaczylem, totalna kompromitacja, n/c dla tych panow
|
Cytuj:
|
Hehe, też ostatnio to zauwżyłem. Dziwne, bardzo dziwne... Takie reklamny na stronie oficjalnej stronie tibii. Myślę, że coś z tym zrobią. ;)
|
Cytuj:
hmm nie wiem gdzie Ty ta reklame widziales, bo ja co jakis czas dzisiaj tam wchodze i nie widzialem tego bannera - tylko ten standardowy, Googlowski. Pozyjemy, zobaczymy :D |
Cytuj:
<placze> |
Cytuj:
|
A ja trafiłem na banner tibia.pl:D
|
Przestańcie gadać takie głupoty.
Reklamy Google są wyświetlane jako zwykły tekst, a nie jakieś obrazki. CipSoft po prostu żartobliwie wstawił banner bota. |
Cytuj:
|
buehehe omfg !!! dobre!
jak to zobaczyłem to się zaśmiałem, a jak zobaczyłem że to nie fake to spadłem z krzesłą!!! 8o |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47. |