![]() |
52 ed, exori vis, hydry
Witam,
Film który udowodni wam ze druid nie jest taka zla profesja. Jest jedna niemila akcja :( Film trwa 28 minut. Koments plx. Link: http://rapidshare.de/files/19776048/...oides.rec.html P.S. Jak by ktoś mogł, prosiłbym o skomentowanie czy byl to oplacalny hunt czy tez nie. Z góry thx all! |
Czy mógłby ktoś to przeskanować?
Miło też by było, gdyby ktoś dałby mi link do tego e-skanera ;) Pozdro! |
Chyba 1 raz na hydrach z visa;p
ale tak to bylo w miare w miare tylko lot nie dopisal moze zeby dluzej posiedziec B) :p |
@Skym4N , prosze scan ;p
AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Plik czysty :) A co do filmiku to troche nie oplacalny ten sposob lepiej 2 shoterow i dsy ;p |
lol
Cytuj:
|
hehe nie miałeś łatwego życia z tym blockerem...
a tak na serio to nawet nawet nie zły hunt;)
może i druid nie jest taką złą profesją, ale w duelku z sorkiem by przegrał :) :evul: :evul: New serv plax:evul: :evul: :p |
Piekny sposob huncenia, polecam filmik chociaz loot ciekawy wam nie wypadl, ale miejsce od szybkiego PG jest super.
Nic dodac, nic ujac. Gratz za niezly pomysl huncenia hydr : DDD |
Hydry w taki sposób bardziej się opłacają na wyższym lvl, try it ;)
Cytuj:
|
hmm co tu dużo pisac nawed fainy pomysł hunt nienaigorszy gz
jutro red sie konczy po haku :D i za pare dni jak sie dorobie eq to pacc :D |
Cytuj:
|
@up:
A PS u druta to nie jest na PvP dobry? Bo oprocz czarów spontanicznych typu UE, wavy, beamy to sork jest lepszy, ale siłą czarów taka sama jak u druta. To był offtop, na temat nie mogę w dziale filmy już pisać, bo mi TibiCam nie nie chce działać (przerywa połączenie, każda wersja). |
Fajny pomysł na trapa hydry ;)
Szkoda, że słabiutki loot :( No ale i tak gz ;) Pozdro! |
gz za pomysl trapa
:) spoko filmik, juz go wczesniej wizdialem ale nie zdazylem napisac posta bo mnie stara kompa wylaczyla:D
ale z tym lootem to pecha mieliscie:( |
Nauczcie zakładać sobie konta na tibicams.com i wrzucajcie tak swoje filmy, bo z tym rapidsahrem to siara filmiki umieszczać. Jebane limity. :p :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |