![]() |
Crown Armor czy Brobe dla paladyna?
Byly juz takie tematy ale pytanie to padalo odnosnie sorca ,oba armory mam w depo :P 14 paladin , (armory te mialbym zamiar nosic od 25 levela )
tylko kasa mi potrzebna i musz ktorys sprzedac , ktory zostawic? |
Temat jest nawet na pierwszej stronie tego działu. :baby:
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=75351 |
ja to bym wogóle nosił plate armor :P ale jak chcesz to noś b-robe dla capa c-arm dla arm'a np. jak ktos cie bije to te 2 arma przyda sie :P
|
@Mui
Pieknie ale czy czytales tamten topic? On jest odnosnie ED a ja jestem Pallem :baby: @Shokei: Doszedlem do tego samego wniosku co ty ale ja musze wybrac i twoj post nie wnosi nic nowegodo mojego tematu.... |
A spróbowałeś pomyśleć? Imho oczywiste jest, że B Robe jest lepszy, ponieważ mało waży dzięki czemu możesz wziąć więcej boltów. Niby C Arm ma 2 arma więcej, ale jak cię coś dogoni to i tak jest źle.
|
Kup blue robe, może i troche mniej arma, ale więcej capa na bolty.
A te 2 arma to praktycznie nic nie da jak idziesz na silniejsze potwory, cie coś mocno uderzy to nie ma różnicy te kilka hp. |
Cytuj:
|
bluerobe lepsze i tyle, bo jest duzo lzejsze, c arm mozna zaczac nosic jak naprawde przestanie ci br wystarczac (czyli jeszcze hohoho) pozatym jak ty piszesz "pallek", pisze sie przez jedno L a nie przez 2
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31. |