![]() |
Można lurować?
Lurowanie jest dozwolone? Taki gość wysłał do CIP maila że ja luruje d guarda (to prawda i ma dowód bo mu napisałem na czacie) PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIED (dopiszcie czy jesteście pewni:D)
|
Lurowanie jest NIE dozwolone. Ale żeby od razu do Cip-softu.. Mógł do gm-a napisać ;)
|
i co - myślicie że mnie zbanują za to?:/ kuuurde :/ przecież wszyscy lurują - co robią niby te GSy przy venore? :P i chyba wszyscy admini gry o tym wiedzą. Myślicie że jakby faktycznie napisał to mam bana? a jakby napisał do GMa?
|
Czy napisze do Cip-softu czy do gm-a nie ma różnicy.. Jest może jeszce szansa, że koleś Cię tylko nastraszył, żebyś więcej tego nie robił.
|
eh... to że jest taka możliwość że nie napisał to ja wiem ale wole wiedzieć na przyszłość:( więc zna ktoś moze przypadki zbanowania za lurowanie?
|
ja znam kumpel dostal bana na tydzien za lurowanie smoka (swoja droga kor:P) i mu sie w sume nalezalo bo dragon to dragon
|
lurowanie
lurowanie jest niebardzo dozwolone ale przydatne np.ja kiedys z kolegom lurnelem gs kolo mostku dwarfuw i 2 osoby szły z deserta i mialem okolo 20k gp:D
|
Lurowanie jest niedozwolone. Ostatnio jak do Carlin zlurowali elfa Arcanista to sie GM pojawil :P ale byla jazda. Mam ss za chwile zaedytuje posta i go wkleje :)
|
jestw wiele banow i nawet delete kont na ktorych jest za lurowanie potworkow
|
Żygać mi sie chce jak widze takie tematy. Ludzie czy wy nigdy nie czytaliście zasad Tibii?! Jak można sie chwalić że jest sie lurerem (człowiek, który luruje powtwory)? Jak można sie chwalić że sie GSa zlurowało i zgineły 2 osoby a ty za to miałeś 20k bo szli z Desert questa?! I wreszcie skoro jesteś na tyle odważny żeby lurować to czemu boisz sie bana, przecież to jest jakby wliczone w ten czyn? Lurerzy to tacy PK, którzy zasłaniają się potworami, żeby nie było na stronie Tibii napisane o śmierci kogos spowodowanej przez ciebie i żeby nie mieć czaszki. Osobiście uważam, żę PK to pryszcz w stosunku do lururów. Każdy lurer zasługuje na usunięcie konta i jeszcze zablokowanie adresu IP!!!
|
hmmm ale jak ma człowiek zdobyć dobry eq jak np. demona nie zabije? to luruje guarda:P a pozatym jestem na non PVP więc nie moge PKować (ale nie robiłbym tego:P)
no więc teraz pozostało mi spokojnie czekać na zbanowanie mjego 30-o lvlowego knighta ;D |
lol
Jak zenek napisal do cipow to ci sie nic nie stanie. Jak piszesz maila do cipsoftu to najczesciej dostajesz zwrotny mail od automatu.
Wedlug mnie nie amasz sie co martwic..... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ja sam zlurowalem skorpiona (tak tak od czegos trzeba zaczać ;) ) do thais, zabil poisionem 2 osoby (loot super 8o )... jeszcze nigdy mnie nie zlapali na lurowaniu skorpów :)) lecz jak tyko raz wziołem i poszedłem na cos mocniejszego ( Dwarf guard ) zabił wtedy jedną osobe a ja dostałem odrazu bana X( ) bo gosciu zreportowal mnie ze swoimi qmplami.
jak juz lurujesz to luruj jakies slabe potworki co moga robic duuuuże straty :evil: tak czy siak jest to niedozwolone... |
Ja tam tych co luruja staram sie zabijac w miare moich mozliwosci jak nie ja to pisze do kolegow. Sam zginołem
przez zlurowane potworki wiec tego nie nawidze. Ale z drugiej strony jest to dobry zarobek ?( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |