![]() |
Kilka rarów
Przedstawiam w tym temacie pare rarów ze świata Eternia. Wszystkie są prawdziwe i obecne w pewnym domku. Domek znajduje się w Carlin więc troche wysiłku i znajdziesz ;) .
http://www.szszrsz.nd.e-wro.pl/rare1.jpg Widać tutaj: *Golden Helmet *Thunder Hammer *Shield of Honour Właściciel domku: Krin |
Eeep, dead link
|
Golden helmet + thounder hammer bodajze tam za znalezienie powaznego buga w tibi, shield of honour sa 2-3 egzemplarze.
|
Cytuj:
A ja słyszałem ze thunder hammer za zrobienie konferencij |
Z tripod to z tego co wiem trzeba zrobic tak: Nie dawać taga do obrazka [img] tylko sam link w postaci http://
|
Cytuj:
|
Już ci ktoś w to uwierzy 8) . W takim razie powiedz czyj to domek.
P.S. Na przyszłość nie ściemniaj. :)) |
Hmm
A wiec drogi Newbiu jezeli nie wiesz ze jest Thunder Hammer na Eterni to sie najlepjej Ekhm nie udzielaj...
Miejsce w Lvl`u na Eternii 24 Nick:Krin Lvl:104 |
kłamstwo
Ekhm drogi Newbiu (Artiq) :] :] ... Może i ten koleś ma jakiś tam 104 lvl, ale na 100% nie ma tych trzech rzeczy które są prawie niemożliwe do zdobycia. I akurat ten gość miał te wszystkie trzy rzeczy. Może i by miał chociaż tą jedną rzecz ale nie wszystkie. Zachomujesz sie jak :baby:.
|
Dobra fajne rarki;p
oft:Moi koledze odkryli buga że jak w gs hole na pohu jest za dużo ciał to pojawia się tibia error i nie dostali żadnego rara bo ten bug jest od ponad roku i nie umieją z nim sobie poradzić a koledzy oczywiście padli:) |
Ładne rzeczy ;)
|
ten temat to moze byc latwy photomontaz:) jaki to domek w carlin?? to specjalnie zrobie psotac na eterni wejde na main i zobacze czy zeczywiscie jest tam ten sprzet
|
A wlasnei ze to prawda bo kiedys stalem kolo domq na Cormai i to byl domek tego samego kolesia i tam tez byly te rzeczy
|
to jest Prawda stoje kolo tego domq ten koles na serio to ma na dachu lezy wszytko a w domq az roi sie od g-legsow mm shiledow itp..
|
Cytuj:
@gietol : a prosze cie bardzo, tylko nie wiem czy te rzeczy nadal tam sa. @pawelek: te itemy na serio gosc dostal za odkrycie buga, niestety nie wiem jakiego. |
Cytuj:
Napisal czyj to domek. Nie sciemnia. Widziales kiedys Warlord Sworda na Danubi? Nie? to go juz nie zobaczysz bo go nie ma,moze moj wujek ma jeszcze ss z warlord swordem na Danubi. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:18. |