![]() |
Koniec ery botow?
Ci, ktorzy grali na aktualnym test serwerze, zapewne zauwazyli, ze przynajmniej niektore boty nie dzialaja. Spowodowane jest to podobno wprowadzeniem szyfrowania pakietow, ktore boty wykorzystuja do dzialania.
|
Nie wiem czy to prawda, ale jeśli to i tak za max. tydzień wyjdą nowe boty :)
|
Zawsze tak było ze 3/4 botów, po wprowadzeniu update'u klienta, nie działało...
Ale, 'dont hurry', tydzień/dwa i będziecie mieli nowe boty.. |
Tylko, ze zawsze chodzilo o dostosowanie botow do nowego klienta, a tym razem chodzi o zlamanie szyfru, ktory koduje pakiety klient <==> serwer, co moze sie okazac nie tak latwe do zrobienia.
|
@up
A skąd ty to wiesz? (ze chodzi o jakis szyfr) |
Nie boj sie koostuch, na tej 6 miliardowej planecie napewno znajdzie sie kilkuset kretynow, ktorzy zrobią bota, nie wazne czy bedzie trzeba zlamac jakis szyfr czy cuś, boty były, są i będa - bedziesz mial je na czas :P
|
Cytuj:
Do tej pory, wymiana danych server<->klient to były niezaszyfrowane pliki tekstowe. Teraz wszystko będzie zaszyfrowane(acc number, hasło, a także pakiety z danymi). Jakiego klucza użyją? Może 512 bitowego? Mogą się dziać i gorsze rzeczy, niż nie działające cheaty. Prawdopodobnie nie będą działały żadne programy, analizujące, przetwarzające i zapisujące dane z pakietów. |
Zawsze znajdzie sie ktoś kto i tak zepsuje zabawe.
Jeśli nowe boty nie wyjdą za tydzień dwa to wyjdą za miesiąc. a tak apropo, skąd wiesz że boty nie działają ? sprawdzałeś ? :) |
Nie wiem jak wy, ale ja cholernie cieszyłbym się, gdyby boty nie działały. Nie znosze cheaterów i lam.
|
Taa... Czasem jak patrze na niektore osoby, to sie grac odechciewa
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratuluje |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ciągle są wprowadzane w updateach anty-cheaterskie shity na przykład soul pointy które nie tylko cheaterom ale też i palkom co siedzą po kilka dni treniąc (uczciwie!) przeszkadzają. Jakby tego było mało teraz power bolty można robić od 60levela! i runy tak zawyżyli! ale jak znam życie (taa tycie) to cheatowali, cheatują i zawsze już będą cheatować, chociażby dla samej frajdy że łamią te cholerne zasady... i dlatego że "tylu cheatuje, te 100levce często latają na sharing, to czemu ja mam grać uczciwie?" i tera przez to że trza 4 razy tyle many na runke co poprzednio to nikt nie sprzedaje sdków, uhów, hmmy to rzadko kto... nikt nawet samemu sobie ich nie robi bo można w sklepie kupić... tibia schodzi na psy
pamiętam jak kiedyś lurowałem potworki pod farmy mc druidów i się obławiałem... :D stare dobre czasy... niedługo pewnie wogule nie będzie można robić runek, ani nawet dawać innym itemów żeby sie nie dało cheatować |
Ja nie rozumiem czemu nazywa sie tego kogo robi bota "kretynem"? Bo co bo sie zazdrosci mu ? i kogo to zwisa ze on robi bota który innym uprzykrza/wspomaga gre ? zrób/zróbcie sami takiego bota i dopiero gadajcie "kretyn" to że on cos potrafi a wy nie nie znaczy ze jest "dupa" lub "kretyn" itp
@topic boty są i będą :P tego nie da sie zatrzymac ;] |
Cytuj:
|
Super że przez jakiś czas nie będzie botów itp. ale jak narazie to zauważyłem że Exp Counter [lagalny i wygodny] wyrzuca jakieś liczby rzędu dziesiątek milionów...
Jak znam życie to Tibicam też polegnie :S |
Ja się zgadzam z teorią ,,że boty są dla lam, które nie umieją podnosić spearów ani celować z run". Ja grałem na bocie 2 min. i to wystarczyło, żebym miał bana. Teraz rozumiem dlaczego. Ja bym prosił CIPów o natychmiastowe kasacje kont. Jeśli nie wicie dlaczego kasacja to macie przykład:
Idziesz sobie na np. Tiquandę i spotykasz Hydrę. Nagle koleś idzie sorciem i wali z SD bez opamiętania. Czy to nie głupie?? Cały loot automatycznie zabiera bot. I co wystarczające?? |
Hehehe .. to byłaby bardzo dobra wiadomość :) Bardzo duzy + dla chłopaków z Cipsoftu :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |