![]() |
Trap Pandoria (Nietypowe zakończenie)
Filmik przedstawia dość długiiii trap na Pandorii, lecz pewne momenty są bardzo ciekawe, a szczególnie zakończenie! xD
http://rapidshare.de/files/19931456/annnnnnii.rec.html P.S Nie jest to annihilator, poprostu taka nazwa pliku była :P |
Cytuj:
|
Filmik już był to fakt, ale looknijcie na samym początku cos koło 4-5 min. jak Wulfgar von'Cookie dobiega do trapa i jak go ktoś albo coś cały czas uha B) czyżby z j e b a n y bocik :baby: oj nieładnie tak. Ale ogólnie spox
|
Cytuj:
Zobaczymy, jak ty zrobisz annihilatora bez bota. |
@up
Omfg, annihilatora robiłem 4 razy na 3 różnych charach. Tylko raz uzywałem bota i wtedy pałem bo bot sie chwile zwiesił. A ręcznie zrobiłem go płynnie i bez przeszkód.
n/c |
Cytuj:
filmik jest 3 tematy nizej |
Cytuj:
|
Cytuj:
no no ja na otsie robilem juz z 70 razy :] a ty byles kozak i ustawiles pewnie z 7 tys hp <lol7756459> ;D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHA LUDZIE MNIE DOBIJAJA. chyba ze padles to wtedy zwracam honor bynajmniej w 3x chary 100+ ci nie wierze Nie wiesz o tym ze anni jednym charem tylko raz mozna robic ( oczywiście jak sie uda :P );> hahhaaa |
Cytuj:
Płynnie ręcznie bez przeszkód?? Chyba na non-pvp gdzie anni sie robi waląc ue bez przerwy -.- |
Taa...
To że Wy wychowaliście się na botach to nie znaczy, ze anihilatora nie da się wykonać nie używając żadnego. To, że Wam to nie wychodzi nie znaczy, że jest to niewykonalne. Więc komentowanie tego w sposób np. "Haahahaha jasne jasne, na OTSie tez umiem.." jest conajwyżej żałosne... Nie wiem czy miał on jakies chary 100+ i czy robil anni kiedykolwiek ale jestem pewny ze da sie go wykonac ręcznie:) @ Topic Film juz jest. I raczej warty obejrzenia ^^. |
Da sie zrobic anni na recznym uh, ale nie na 100lvl.
Kolejna nawijka o otsach? Eh.. Co do filmu jeszcze raz... Ale noobki, 11 typa i nie umieli... |
Cytuj:
Cytuj:
|
o co chodzi w tym filmie ze co ze facet zniknoł ? jak on to zrobil ?
|
o co chodzi w tym filmie ze co ze facet zniknoł ? jak on to zrobil ? Moze to posatc Dawida koperfilda czy jak mu temu czarodziejowi ?
|
Na początku chciałbym przeprosić za ten kompletny offtop:S ale muszę^^"
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tak czy siak, pięć do jednego dla mnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak pozatym ten Bill Pickett to muj ziom z klasy i siedzieliśmy w jednej ławce a dla ciekawskich(a szkoła to SP15 w Białymstoku im. Marii Skłodowskiej-curie) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |