![]() |
MTA - dla wszystkich członków!
Ok, jest tak:
robimy nowy nabór do MTA, wylecieli wszyscy, żeby nie było, że coś dzieje się nieuczciwie, ale niektórzy oczywiście mogą być pewni swojego miejsca w grupie. Spójrzcie na to tak, jakby tamta grupa odeszła w niepamięć, teraz tworzymy coś nowego, każdy z was ponownie musi postarać się o to, żeby być w MTA, każdy z was znowu tworzy grupę od nowa, mam nadzieję, że to trochę ruszy ten generalny zastój. Po prostu - nie ma MTA, powstaje MTA. Przynajmniej nie będzie już ludzi, którzy nic nie robili w ramach grupy, nie będzie osób, które kiedyś coś zrobiły i przez to wpadły w grupę, a później "zasnęły". Mówiąc w skrócie - reset MTA. Każdy, kto chce być w MTA ma wysłać zgłoszenie, zdecydowałem się na ten krok, żeby was nieco ożywić. |
po akcji z Tiligusem (WBK) stracilem do ciebie szacunek.
W chwili przeczytania tego posta odzyskalem go. Wielki respekt za proby odtworzenia grupy na tym forum jako jedyny lider. |
Hmm,ja zapewne wystąpie o ponowne przyjęcie w czerwcu, po sesji, żeby nie było że od razu na starcie nic nie robie... ;) Chociaż w sumie ostatnio udało mi się nawet jakieś pracki wydusić... :p
|
Te, panie aktywny, ja z panem walkowerem WBK wygrałam. Szukaj na drugiej stronie z tematami ;)
Ot, ale krok słuszny.Rozumiem, że starociami nic nie zyskam i musze robić coś nowego? Eż, wy... |
Może i ja spróbuje swoich sił, ale pewnie pod koniec maja.
|
ja wyśle zgłoszenie po wystawieniu ocen w moim liceum -.-
Bo tera "zasnołem" :D . (nie mam czasu na to... ledwo znajduje na projekt RP). |
Ja akurat powolutku zaczynam znowu coraz częściej odwiedzać forum. Sign me in.
|
Ja zasnąłem. :P Jak się da to sign me in. Albo coś naskrobię i sam się zgłoszę. :P
W sumie to Linek robi to samo co chciał zrobić lim w temacie "Czystki". :S |
Ja może nie koniecznie zasnąłem, ale poprostu nie wrzucam prac, ale w tym momencie już mi nie zależy na MTA...
|
@Shan..
To samo ino z "troche" wiekszym rozmachem.. Mmm... moze staral bym i sie o udzial w MTa.. ale, nie ma sensu? Robie ino grafiki 32x32.. nikogo to praktycznie juz nie interesuje. A zreszta co ja bym tam robil? MTA jako tako nie jest zainteresowane projektem RP .. myslalem ze jako grupa moglismy razem to robic, a jednak nie... wiec po co mi tam? Chetnie... ale i tak nikt nie interesuje sie juz 32x32 etc. wiec po co? Chyba ze po to zeby udzielac sie w tematach organizacyjnych od czasu do czasu.. Niby miaelm jakies pomysly odnosnie MTA i Tibia, ale to nie wypali, malo kto sie tym interesuje... Jesli chcecie, przyjmijcie mnie, jesli nie to nie ;) |
Nie zamierzam tworzyć nic nowego na siłę. Przymijcie mnie jesli chcecie.
Swoją drogą mogłeś chociaż poczekać do końca WBK :| |
Pogódźmy się z prawdą. Jesteśmy melodią przeszłości... :(
|
Nie jest to to samo, co zrobił lim. Ja wam daję wybór - czy chcecie być w MTA i coś tworzyć, być grupą, czy wolicie pozostać "wolni". Po prostu wyobraźcie sobie, że nigdy nie byliście w MTA, nie macie na względzie tego, że "byłem tam, to wrócę", tylko wchodzicie do nowej grupy.
|
Reprezentuje to samo stanowisko, co Aval, tyle, że nie mam tak jak on takiego brzydkiego avarar'a. Nie tworze aktywnie, ale uczestnicze w zabawach typu WBK DOTRZYMUJĄC TERMINÓW.
|
@drunk
muj afatar jest ladny gupku :< Szczerze powiedziawszy nie widze przyszłości tej grupy w takim układzie jaki proponujesz Linek. Ach, i bez obrazy ale byłeś jednym z tych mniej aktywnych członków ... |
@Aval
A w jakim układzie widzisz przyszłość dla tej grupy? Już to napisałem w innym poście,czasem dobrze jest zacząć od nowa...nie rozumiem czemu decyzja Linka wywołuje u was takie zniesmaczenie. Grupa jest po to,żeby sie wzajemnie wspierać, niekoniecznie od razu tworzyć wspólne projekty, bo rzadko wszyscy interesują się tym samym, ale chociaż dzielić doświadczeniami, no i przede wszystkim mobilizować się wzajemnie do tworzenia ;) To tylko moje zdanie, a czego Wy oczekiwalibyście od MTA oprócz "Artist" pod nickiem? |
no i wlasnie dlatego osoby z podejsciem typu "Przyjmijcie mnie jesli chcecie"
nic nowego nie wnosza do grupy i watpie zeby byly w niej mile widziane. po za tym jestem za pomyslem Linka i zycze grupie rozwoju i wszystkim jej czlonkom i mam nadzieje ze nie bedzie w tej grupie typowo MS.PAINTOWCÓW albo osob ktory tylko "wzinaja i wklejaja" bo tak tylko wczesniej. Mam rowniez nadzieje ze uzytkownik bedzie zaslugiwac na przydomek artist bo wczesniej przy kilku osobach moglbym sie sprzeczac jesli chodzi o przydomek edit: Blacko DOBRZE PRAWI ma chlopak racje. Co do zniesmaczenia to heh sie nie dziwie bo was wszystko zniesmacza i w ogole "fuuuuujjjjj" @Down Na forum jest mało "grafikow" moze od tego zacznijmy pzdr bryndii |
@Blacko
W takim jaki był. Na forum jest za mało aktywnie działających grafików by stworzyć grupę. Nie pamiętam np. kiedy sam Linek coś wrzucał. anyway, powodzenia. |
Dobra, za mało tworzących aktywnie grafików, zgłaszam dziś wieczorem MTA do kasacji. Po co ma istnieć, jeśli i tak nic nie daje.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:50. |