Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Problem z kontem. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76607)

Ivul Pikito 09-05-2006 21:08

Problem z kontem.

Więc moj problem polega na tym, ze zmienilem e-mail i wraz ze zmienieniem, na nowy e-mail wyslalo mi nowe haslo do acca, a ja nie pamietam hasla do e-maila, zeby sprawdzic jakie jest haslo. Chcialem sie zapytac czy moge cos zrobic, czy stracilem juz chara na zawsze. Czekam na odpowiedzi.

Masterek Danio 09-05-2006 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ivul Pikito
Więc moj problem polega na tym, ze zmienilem e-mail i wraz ze zmienieniem, na nowy e-mail wyslalo mi nowe haslo do acca, a ja nie pamietam hasla do e-maila, zeby sprawdzic jakie jest haslo. Chcialem sie zapytac czy moge cos zrobic, czy stracilem juz chara na zawsze. Czekam na odpowiedzi.

straciles na zawsze zakladajac ze jestes facc

teletoobis 09-05-2006 22:30

Poszukaj opcji "zapomniałem hasła" albo kakoś tak i tyle... -.-'

kasii 09-05-2006 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masterek Danio

LOL niewiesz nieodzywaj sie
po upływie 24h od zmiany emeila jeśli sie nie zalogujesz wróci stary emeil i stare chasło czyli odczyta sie stan zabespieczeń i ustawień twojego konta do tibi sprzed zmiany

Zyphiel 10-05-2006 02:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masterek Danio

Inteligent się znalazł...
Przy jakiejkolwiek zmianie hasła, emaila itd. jeśli nie zalogujesz się używając nowych kodów w ciągu 24h, zmiana nie dojdzie do skutku. Nie straciłeś chara ^^

Masterek Danio 10-05-2006 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyphiel
Inteligent się znalazł...
Przy jakiejkolwiek zmianie hasła, emaila itd. jeśli nie zalogujesz się używając nowych kodów w ciągu 24h, zmiana nie dojdzie do skutku. Nie straciłeś chara ^^

Taa inteligencje oceniasz wedlug poziomu wiadomosci w grze o nazwie tibia ??
Jezeli tak to niech cie wyniasa na wyzyny "inteligencji"poziomy w tibi. A pozatym ktos juz to mowil nie musiales pisac nowego postu przemyslalem co powiedzialem i teraz wiem ze zrobilem blad a te twoje docinki typu inteligent sie znalazl mowisz chyba o sobie.Z tego wynika ,ze nie umiesz podzielic swiata realnego a tibi.:p

Poisonerr 11-05-2006 10:30

Cytuj:

Taa inteligencje oceniasz wedlug poziomu wiadomosci w grze o nazwie tibia ??
Nie wiesz -> nie odzywaj sie. A ty gowno wiedziales na ten temat, a mimo to zaczales spamowac, wiec nic dziwnego, ze inni uzytkownicy zakwestionowali twoja inteligencje. A czlowiek inteligentny potrafi radzic sobie w kazdej sytuacji, takze w tibii.
Cytuj:

Jezeli tak to niech cie wyniasa na wyzyny "inteligencji"poziomy w tibi.
Twoj problem, ze nie umiesz expic lub stosowac bota do expienia. Inteligentny czlowiek umie.
Cytuj:

przemyslalem co powiedzialem i teraz wiem ze zrobilem blad
A wiesz co to jest opcja "Edytuj"?
Cytuj:

a te twoje docinki typu inteligent sie znalazl mowisz chyba o sobie.
Buhahahahahahahahaha, z tresci tematu wynika jasno i przejrzyscie, ze to jest raczej o tobie. :p
Cytuj:

Z tego wynika ,ze nie umiesz podzielic swiata realnego a tibi.
Jak ktos jest glupi w rl to i w tibie nie bedzie umial dobrze grac i odwrotnie. Nie tyczy sie to tylko gry tibia, ale ogolnie wszystkich gier i programow na kompie.

emilok 11-05-2006 10:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poisonerr
Nie wiesz -> nie odzywaj sie.

I w tym momencie poisoner zamilkł na wieki.

Poisonerr 11-05-2006 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez emilok
I w tym momencie poisoner zamilkł na wieki.

taaaa, bo ty zawsze wiesz wiecej, naucz mnie grac w tibie mistrzu

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24.