![]() |
"Arsenał Regentusa"- czyli bronie z średniej półki :)
Witojcie!
W tym temacie chciałbym dzięki waszej pomocy otworzyć taki mały arsenał vel. zbrojownie. Jak się do tego możecie przczynić? Dajcie jakiś pomysł :) Mogę się pobawić ze wszystkim oprócz potworów, ponieważ nie za bardzo mi to wychodzi :P |
zrob atomowy widelec ze spojlerami i z gps
|
a ja chce zobaczyc welwiczje udowną z wypustkami na ktorych znajduje sie 28 tys omatidiów i jeszcze chce zeby miala parapodia :P
|
Oj Bryndii ta biola na mózg ci już się rzuca :)
@topic Eeee, najwięcej satysfakcji dają własne pomysły ^^ |
http://img86.imageshack.us/img86/800...ngblade5sr.png
o takie coś co wczoraj zrobiłem :P I czy mogłyby być jakieś sensowne propozycje? ;) |
Mhroczny miecz z czerwonymi pentagramami gdzie się da. I 666 gdzieś wpisz. Na nim.
|
@2Up
Czemu na szarym tle ? :/ @Top Posion daggera, tak żeby wyciekała z ostrza zielona trucizna;) |
Pancerz Iron Maiden (logo ;p)
|
A ja teraz daje zlecenie jak najbardziej serio. Grafika 64x64 lub wieksza (do 100x100).
Metalowa, naprowadzana laserowo proca złego moderatora miotająca banami. Przyjmuj te najdziwniejsze zlecania - na nich sie najlepiej ćwiczy, bo trzeba stworzyc cos samemu, anie podgladac jak wygladaja inne, podobne przedmioty. A jak mi tego nie zrobisz to cie zbanuje. Muahahaha! |
@Tezuh
Up the Irons, szatan kvrwa hipis zuo! Xd @topic Evul 666 Kose chciałbym ujrzeć. Jakieś pentagramy i takie tam Xd |
Narysuj mi Keyblade.
Ostrze-klucz. Jedyne, na czym mi zależy, to krzyż w okręgu zamiast rękojeści. :S |
Dwu-i-pół-ręczny, trójsieczny miecz, proszę.
|
Procę maga która strzela czystym złem.
@Ghost Nieudany Grałeś w Kingdom Hearts? :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
grałes w Quake 3 ? :P |
Spokojnie chlopak jeszcze ani jednej zamowionej pracy nie zrobil a wy juz dopisujecie kolejne :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Wuzek inwalidzki, jak dasz rade to stuningowany ;) |
Wyjechac na 2 dni, a tu widze temacik sie rozrasta...dobra biore sie do roboty :)
Tylko od czego zaczac... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34. |