![]() |
Apel do ludzi dających tu filmy.
Witam.Jak dużo osób widzi, co dzien jest tu od 1 do nawet 20 nowych filmów.Autorzy tego daja je najczęsciej na rapidhare.A więc LUDZIE!(mam nadzieje), dla was danie filmu na megaupload czy coś innego to max 30 sek roboty więcej a więcej osób sciągnie ten film!Rapidhare jeżeli ktos nie ma premium to sciągnąć cos z niego to tragedia.A teraz np***** ma 90 mb u mnie szansa, ze sciagne to jest rowna 5%.U polowy forum tez(nie każdy ma neo.Więc naprawde jest tyle lepszych serverów nie dawajcie odrazu na RAPID.Poczekajcie nawet te 30 sekund a dajcie na inny server sciągnie go więcej osób.
PS:Sry za błędy mam zlamana reke. PS.2:Do modów:Nie usuwajcie tego tematu Co prawda to nie jest film ale duzo ludzi na to narzeka Widać posty rehost plxxxxxxxxxxx. Edit: Non stop mam to : ) (nigdy nic nie sciagam bo nie moge) ; d Your IP-address 80.54.90.1 is already downloading a file. You have to wait until it is finished. Premium-accounts can download many files at the same time. Get your own Premium-Account now. Instant download-access! If you are not downloading anything, you are using a proxy-server or a shared IP-address. A Premium-account solves this problem as well. No...Czasem mam tez, że akurat juz limit mam zuzyty ; ) bajki? : < |
Szczerze mowiac to nie mam pojecia co Ci przeszkadza Rapidshare :/. Miałem internet z Vectry, Dialogu i teraz Neo i na kazdym mogłem ściagać i ściagalem bez problemu :/ (a wcale nie mam premium na rapid). Jakies bajki wymyslasz ...
|
Czemu więc sa posty rehost?
temu, ze duzo osób ma non stop limity.ja nawet rec'ow po 200kb nie moge sciagac duzo osób tak samo ma. Ba zreszta napisałem POŁOWA widac ty i ktos tam nie masz ale ja i ktos ma. |
Jak sie ma w sieci lokalnej ludzi którzy też ściągają z rapidshare to są limity, sam tak mam :p Bardzo lubie ściągać filmy z tibicams :) Z rapidshare nawet 2 plików naraz nie można ściągać:(
|
Też mam net przez sieć i z rapidshare moge tylko ściagać coś między 23-6 rano. A jesli chodzi o jakiś server do uploadowania filmow z tibii to tylko www.tibicams.com
|
Niestety jak plik ma 1+mb nie daje rady : <
|
Filmy ~1mb dawać na www.tibicams.tibianetwork.com filmy większe na www.megaupload.com
http://img240.imageshack.us/img240/2406/rs2aw.jpg @down: Chyba że filmik sądząc po komentach jest naprawde jedwabisty |
Cytuj:
P.S. Ja jak widzę,że ktoś daje filmik i mam sciągać z rapidshare,to nawet nie probuje sciągać. |
Ja juz taki temat zalozylem. Nic nie dalo, bo wrzyscy mnie na maxa zjechali. Mam nadzieje, ze Tobie sie uda i wrzystkich zdolamy "nawrocic" na cos innego niz rapid. Jestem z toba i caly czas bede cie popieral : P
Do wrzystkich ktorzy nie wiedza, dlaczego rapid tak nam przeszkadza: Otoz niektorzy (w tym ja) nie posiadaja tzw. IP zewnetrzne, czyli takie IP "na wlasnosci". Ci ludzie maja internet sieciowy i w zwiazku z tym mamy tzw. IP wewnetrzne, a IP zewnetrzne mamy wspolne, czyli kazdy uzytkownik ma takie same IP zewnetrzne. Rapidshare jest strona, ktora bierze pod uwage tylko IP zewnetrzne. Skutkiem tego jest ciagle limity (poniewaz jkest limit sciagniecia 50mb w godzine na 1 IP), stale informacje ze twoje IP jest w uzyciu (czyli ktos z innego komputera w tej samej sieci sciaga cos z Rapidshare). Jedynym sposobem na wlasne IP zewnetrzne jest wyprawa do siedziby dawcy internetu i zamowic dla siebie IP zewnetrzne. Jednak w niektorych przpadkach wiaze sie to z duzym wysilkiem. W mojej sieci moja mama musi isc tam i podpisac umowe o aktywacji uslugi "IP zewnetrzne". Wrzystko by bylo w porzadku gdyby ta siedziba nie znajdowala sie tak daleko od domu... Mam nadzieje ze moje objasnienie skloni do przemyslen. |
Yee, 'scero prawda godocie'.. przydałoby się, przydało... tibicams do <1mb, reszta na coś innego.
<plx not rapid> Jednym, zwięzłym stwierdzeniem - rapid sux! |
Zgadzam się, Rapidsherowskie limity są najbardziej wnerwiającą rzeczą, a można też sciągnąć z Rapida wirusy (niektórzy mogą byc nieuważni).
Dlatego najlepszym rozwiązaniem jest tibicams.network.com żadnych limitów, keyloggerów. Wada tibicams: nie można zamieszczać długich filmów. |
Każdy server ma limity. Megaupload też(~600mb), ************** też(ilość ściągnięć). Jak ludzie zaczną tam masowo wrzucać, to też wyczerpiecie te limity.
Life is brutal, full of zasadzkas and kopas w dupas very mocno. Przeżyjecie, jak nie obejrzycie kilku filmów. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |