Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Tetro boi sie Rhu ;-] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76705)

Miszczoslav 10-05-2006 19:24

Tetro boi sie Rhu ;-]

Tetro dałeś na tibia.com beznadziejne wymyślone powody zabicia Rhu -.- moim zdaniem zabiłeś go bo wrócił do gry i zaczął expić i się bałeś, że Cię przegoni,btw czemu ty przestałeś expić ? Może znudów all huntujesz ?! :baby: frajer ;/

Łolek 10-05-2006 19:48

Mozliwe ze za namowa Van Lidena, Rhu Inferno to dawny mestor rhu (char sprzedany teraz) ktory zostal wyrzucony z furory (teraz nowy owner kupil postac i gra) za pa wedlug jednych slusznie a wedlug drugich nie, mozliwe iz Van Liden namowil Tetra poniewaz znaja sie z rl zeby go zabic. Mozliwe ze wybuchnie nowa wojna, rju otworzyl nowa gildie ale jak narazie jest w niej sam.

espectro 10-05-2006 20:04

@Topic

a gdzie to pisze ze on sie Rhu~ boi ? ; o

Misterio 10-05-2006 20:17

@up byc moze daltego [; tak napisal autor tematu ; )
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Miszczoslav
moim zdaniem zabiłeś go bo wrócił do gry i zaczął expić i się bałeś, że Cię przegoni,

szwagiereczek 11-05-2006 08:39

Sytuacja wygląda tak, że Tetro się nudzi i z nudów i z głupoty zabija swoich kumpli. Pierwszym był Luster lecz on się mało liczył na servie i miał słabego chara, Rhu ma większe możliwości. Mozliwe też, że boi się o to, że Rhu go w przyszłości wykopie z servera dlatego on zaczął, zrobił coś w stylu Taifuna tylko, że różnica pomiędzy Taifunem a Tetrem jest taka, że Taifun był inteligentny :p a Tetro średnio. Tetro jest mało lubiany ponad pół servera ma ochote go zgnoić ale nie miało dobrej, podkreślam dobrej, okazji. Teraz będzie. Tetra przyjaciele-rowolizy będą neutral lub po przeciwnej stronie gdyż zobaczą, że Tetro ma mierne szanse. Na dniach okaże się kto będzie z kim ale Tetro nie ma zbyt dużego poparcia dlatego uważam, że jego czasy na kyrze się skończyły. Baj

Nagassh 11-05-2006 09:31

GL Mestor;)

Mission Arz 11-05-2006 09:37

Cały grubas.Idiotyczyny powód jak zwykle i nieuzasadnione fakty.Pieprzysz na tibia.com same głupoty, które nie mają żadnego pokrycia.Podoba mi się postawa Morximala który nie jest ślepo zapatrzony w Tetra i stać go na krytykę.Bo inni to sie pewno boją i liża dupe jak zwykle(Anvisado to dobry przykład).Czy NG chce mieć takiego idiotę u siebie?, każdy nienawidzi Tetra
i jestem pewien ze jego postępowanie nie podoba sie reszcie członków gildii.Czas coś z tym zrobić.

Valais 11-05-2006 09:38

hehehe lol

dobre bzdury tu ludzie gadaja ;] to jak mnie nie lubi nikt i wogule to kurde czekam az mnie wygonia z serwera czekam na rhu ekipa i cos sie doczekac nie moge :)

szwagiereczek 11-05-2006 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mission Arz
Cały grubas.

xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mission Arz
Anvisado to dobry przykład.

Nie bardzo ponieważ to są kumple z rl. Ale jest kilku konfidentów.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valais
dobre bzdury tu ludzie gadaja ;] to jak mnie nie lubi nikt i wogule to kurde czekam az mnie wygonia z serwera czekam na rhu ekipa i cos sie doczekac nie moge

Jedyną osobą która gada bzdury jesteś Ty zazwyczaj... A poczekaj jeszcze chwile to sie przekonasz kto jest z Tobą a kto przeciwko ;)

Amirez 11-05-2006 14:01

Gz Valais

Pamietam Cie Jak Wymiatales Na Arcani I Wybijales Noobow Z Dpft Dawales Rade Zasluzyles Na To Zeby Rzadzic Serwem Ty Razem Z NG Jestescie Legedą Na Arcani.Pozdro Dla Shyana (Best Pvp) I Reszty.

Dajesz Jak Najdluzej Wladze Nad Serwem

Zoczek 11-05-2006 15:26

server pvp wiec ma prawo zabic kogo chce?

Valais 11-05-2006 17:10

heh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szwagiereczek
xD

Nie bardzo ponieważ to są kumple z rl. Ale jest kilku konfidentów.

Jedyną osobą która gada bzdury jesteś Ty zazwyczaj... A poczekaj jeszcze chwile to sie przekonasz kto jest z Tobą a kto przeciwko ;)

czekam na to i cos doczekac sie nie moge nie boje sie tego kto bedzie przeciwko mnie ;] przegram to przegram omg

szwagiereczek 11-05-2006 18:46

Czekasz? Non stop off jesteś...

Okonius 11-05-2006 19:09

Cytuj:

dobre bzdury tu ludzie gadaja ;] to jak mnie nie lubi nikt i wogule to kurde czekam az mnie wygonia z serwera czekam na rhu ekipa i cos sie doczekac nie moge :)

Rob dalej z siebie idiote swietnie ci to wychodzi ...

Tacy jak TY zostaja politykami Pozdro lamusie

Thristen 11-05-2006 20:04

Tetro bierze przykład z Romana Giertycha.

Piszesz ze czekasz, owszem w pz od czasu do czasu bo więcej jestes online,
a moze to ty byłes tym co z krzesłem wojowal i dlatego tak mało grasz?
Pierdolisz rzy po trzy co chwile a i tak cie kazdy gnoi, Mr hajdzlvl.

Winkler 11-05-2006 21:45

Cytuj:

czekam na to i cos doczekac sie nie moge nie boje sie tego kto bedzie przeciwko mnie ;] przegram to przegram omg

Przegrasz to pojdziesz znowu na new server i bedziesz maniaczyl 24/7.

Cypek De'Ether 11-05-2006 23:47

EEe uwielbiam jeść bananyana? :D
Tetro kobieto lekkich obyczajów weź się idź leczyć :D
Mam nadzieje że cię skopią bo już mam cię dość...

BTW Tetro nie pisz już nic na forach... ani na polskich ani na angielskich bo ty nie umiesz w żadnym języku pisać... Czytając twoje posty to czasem lepiej jak bym kabaret oglądał, poprostu leże i się śmieje.

"ale tylko tak rzodkiewka jest superic umie w pz ." :D :D :D
n/c

Powodzenia dla Rhu :P

NiQu 12-05-2006 00:19

Prosze Prosze zaczyna robic sie ciekawie ... :)

Tetro Aurelius
May 11 2006, 22:46:39 CET Killed at Level 151 by Moothonost

Moze jak wygraja uda mi sie wrocic na server. :)

GL 4 aie.

Wiadomo ze 1 dead nie wywali tetra i spółki z servera aczkolwieg nadzieja jest :)

Pozdro :D

Grimp 12-05-2006 01:18

Cytuj:

May 11 2006, 22:46:39 CET Killed at Level 151 by Moothonost

Przepraszam, ale się powstrzymać nie mogłem ;]

Nie wiem dlaczego, ale jak widzę Tetro~ tp kojarzy mi się "utamo vita" a potem ded... IMHO jesli nie otrzyma wsparcia (w co wątpie) to już leży i będzie wiele ataków w nocy...

Pozdro Mestor z Furory, nie wszyscy "h-lev" są tu Twoimi wrogami... ;]

szwagiereczek 12-05-2006 07:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NiQu
Wiadomo ze 1 dead nie wywali tetra i spółki z servera aczkolwieg nadzieja jest :)

Tetra i spółki? ;) za wielu to ich nie będzie. Możliwe, że sam jeden Tertuś.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp
Pozdro Mestor z Furory, nie wszyscy "h-lev" są tu Twoimi wrogami... ;]

Ofkorz, że nie wszyscy, Tetro ma ich znacznie więcej, nawet Ci co nie lubią Rhu pomogą bo o wiele bardziej nie lubią Tetra...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:26.